2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خانمها کسی بود داروهای قبل از انتقالش لتروزول و ستروتاید و ... واسه ضخامت اندومتر بوده باشه؟🙆🙆🙆

عریزم من.سری اول انتقالم با لتروزول بود..بعدشم امپول ازادسازی داشتم  ولی ستروتاید نه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا روزی یه بسته چی تور موتوری متوسط🙈🙈🙈🙈 گاهی بوشار لینا 🤣🤣🤣 گاهی هم پفیلا پریناتولوژیست ...

واااای عجب دکتری بوده دمش گرم😃

من چندبار پفک وپفیلا خوردم بعد عذاب وجدان میگرفتم

اوووف ک چقد دلم خواست😋😋😋😋😋الانم ک بخاطر قندم نمتونم بخورم...😟 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم من.سری اول انتقالم با لتروزول بود..بعدشم امپول ازادسازی داشتم  ولی ستروتاید نه

ممنون که جواب دادی گلم ، شماهم با استرادیول نتیجه نگرفتی که لتروزول داد؟؟ من این ماه سیکلم کنسل شدم ماه اینده لتروزول دارم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شما ذخیرت چند بود دلارام جان. من ذخیرم ۳ دهمه. 

من آزمایش ذخیرم یک و نه دهم رو نشوم داده.اما اونجا شهرستان بهم گفتن با توجه به سونو روز دوم پریودی ذخیرت هشت دهمه.حالا اومدم رویان بهم گفتن نه ذخیرت با توجه به سونو همون یک و نه دهمه.کلا تو مرکز شهرستان خیلی کم و کاستی بهمون گفتن اینم روش 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

من آزمایش ذخیرم یک و نه دهم رو نشوم داده.اما اونجا شهرستان بهم گفتن با توجه به سونو روز دوم پریودی ذخیرت هشت دهمه.حالا اومدم رویان بهم گفتن نه ذخیرت با توجه به سونو همون یک و نه دهمه.کلا تو مرکز شهرستان خیلی کم و کاستی بهمون گفتن اینم روش. 

منم داروهام پیورگان و منوپیور و پرگووریس و ستروتاید بود.کلا ۵ تا تخمک داشتم و کلی هم تخمدونام بزرگ شده بود.تا دو پریود بعدش هم تیرکشیدن تخمدونا رو داشتم.ولی با پریود دوم دیگه تیر کشیدنا هم تموم شد

از مرداد 97 زیر نظر دکتر بودم که کمکم دوز دارو رو تعیین کرد برام. من اسنترا خوردم. مدل خارجیه سرترال ...

ممنون عزیزم، اره منم شنیدم‌ اسنترا از جفت رد نمیشه، امیدوارم به سلامتی زایمان کنی و نی نی گلت رو بغل بگیری، برا من درمونده هم دعا کن💝💝🌸🌸💖💖

ممنون که جواب دادی گلم ، شماهم با استرادیول نتیجه نگرفتی که لتروزول داد؟؟ من این ماه سیکلم کنسل شدم ...

نه برامن.برعکس بود😐...سیکل اولم.با لتروزول بود ک انتقالم.منفی شد..سری بعد بااسترادیول بود...ولی من مشکل ضخامت نداشتم کلا

نه برامن.برعکس بود😐...سیکل اولم.با لتروزول بود ک انتقالم.منفی شد..سری بعد بااسترادیول بود...ولی من ...

من کلا دو باری که استرادیول خوردم ضخامتم رشد که نکرد هیچ رشدش متوقفم میشد دکتر گفت گاهی اینطور میشه ،، خداکنه اینبار با لتروزول نتیجه بگیرم البته من کمی مشکل ضخامت بخاطر کورتاژم پیدا کردم😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من کلا دو باری که استرادیول خوردم ضخامتم رشد که نکرد هیچ رشدش متوقفم میشد دکتر گفت گاهی اینطور میشه ...

انشاءالله ک.جواب میگیری عزیزم..من با لتروزول ضخامتم  زودتر بالارفت تابااسترادیول..کلا نظر دکترم بود سبکل انتقال با لتروزول بهتر از استرادیوله

ولی قسمت من بود بااسترادیول باردار بشم

واااای عجب دکتری بوده دمش گرم😃 من چندبار پفک وپفیلا خوردم بعد عذاب وجدان میگرفتم اوووف ک چقد دلم ...

آخیییییییی، ان شاء الله بعد زایمان تلافی کن

ببین وقتی با سرم و آنژیوکت دکتر بره آدم از این توصیه های خوشمزه می گیره🤣🤣🤣

پفک رو دکتر نرگس توکلی گفت

چیپس و ماست رو دکتر مشفقی

تا وقتی که سوزش و خارش نداری طبیعیه 

مرسي خواهري خاطرم جم شد🌼🌼🌼

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻