2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم میشه بگی چه دارویی داد بهت، الان هم مصرف میکنی؟ تو‌بارداری اشکال نداره؟

از مرداد 97 زیر نظر دکتر بودم که کمکم دوز دارو رو تعیین کرد برام. من اسنترا خوردم. مدل خارجیه سرترالین که درحال حاضر بی ضررترین دارویه. قرار بود دوماه اخر بارداری قطعش کنم. من از ماه 7 قطع کردم نزدیک دوماهه. ولی بشدت استرسم زیاد شد و اعصابم بهم ریخته و انگار دارم افسردگی میگیرم. از دیروز دوباره دارم با دوز 25 میخورم که الان از دیروز واقعا حالم تیلی خوبه. خودم موندم توش. ولی از دکتر اجازه گرفتم. چون واقعا ایمان دارم نخوردنش انقدر اسیب میزنه که خوردنش اونقدری مشکل نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😖😖😖😖 بنده خدا منم به مامانم میگم بو پیاز خام میدی😢😢😢 الان دو ماهه خونه مامانم هستم  فکر ...

نگران نباش بالاخره تموم میشه. من الان هر روز یادم میاد میگم وای خداروشکر چخوب تموم شد من چجوری زنده موندم. همه گذروندن شماهم پشت سر میذاری فقط تحمل تحمل

والا روزی یه بسته چی تور موتوری متوسط🙈🙈🙈🙈 گاهی بوشار لینا 🤣🤣🤣 گاهی هم پفیلا پریناتولوژیست ...

زینب جوووونم امشب همسرم رو راضی کردم اومدیم مراسم عزاداری طبقه دوم هستش الان نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم از صبحم نمیدونم چرا یادم میره انتقال دادم چند بار دولا شدم از زمین چیز برداشتم البته سبک بود صلوات شمار بود ولی کامل دولا شدم چیکار کنم عیبی نداره ؟؟؟؟؟؟

میدونی که الان منتظر تاییدم که بگی هیچی نیست 😆😆😆😆😆

کمممممممک به دادم برس دوستم 

دوستان سلام. من امروز رفتم دکتر طرازی،  دو تا فسقلم خوب بودن. سونو کرد.و خدا رو شکر قلب هردو ...

خدارو شكر مرجان جون انشاالله ١٢٠سال قلبشون بتپه 

راستي دوقلوهات همسانن يا غير همسان؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جوووونم امشب همسرم رو راضی کردم اومدیم مراسم عزاداری طبقه دوم هستش الان نمیدونم چرا عذاب وجدان ...

عزيزم جز سه روز اول انتقال بقيه روزا فقط نبايد كار سنگين انجام بدي  همين 

منم دولا ميشدم تو كابينت چيز ميز برميداشتم اصلا نگران نباش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ب همگی لطفا اونایی ک پانکچر کردین جواب بدین بدونم هرکی معمولا چجوری بوده من از اول پریودی تا ا ...

سلام عزیزم

برای هر نفر بر اساس شرایطش برنامه میدن

برای من از روز ۲ پریود شروع شد با ۳۰۰ واحد پیورگان

فکر کنم از روز ۷ یک پیورگان رو کم کردن و بجاش یک منوپیور گذاشتن و یک ستروتاید

تا روز ۱۱ ادامه داشت و روز ۱۳ پانکچر شدم

ولی دیدم که روز ۱۷ سیکل هم پانکچر شدن

دکتر من برای ذخیره های پایین و یا سنهای بالا بیس رو میگذاره پیورگان

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
@زینبی_بابا   زینب جان اینه سوالم. اخه میدونی میخوام بدونم منی ک ذخیرم پایینه طول میکشه خیلی ک ...

شما 14 رو کلا بیخیال شو. من تا 20 سیکل هم دارو گرفتم همچی به سونوگرفی تو اون سیکل و رشو فولی هات بستگی داره عزیزم. دکتر فولیکول هارو نگاه میکنه طبق رشدشون دارو رو تغییر میده و زمان میده. هیچ دونفری شبیه هم نیستن. و هر نفری هم دوتا سیکلش هم شبیه هم نمیشه باز.

نه ضرر نداره، آروم ماساژ بده فقط 

زينب جون من ميتونم طاق باز بخوابم فعلا يا فقط بايد به پهلوها بخوابم ؟