2777
2789
عنوان

من امشب سوار ماشین غریبه شدم

1 بازدید | 110 پست

خریت کردم سادگی کردم💔 رفته بودیم خونع خالم  اینا ی شهر بزرگ همه مهمون بودن اونجا منم با دخترای داییم باهم رفتیم بیرون من از صبحش سرگیجع داشتم ولی اصن جدی نمیگرفتم گفتم ب خاطر پریودیع   چن جا رفتیم گشت زدیم و ذرت و چایی و بستنی وتنقلات ک همراهمون بود خوردیم دیگ خیلی خستع شدیم ت ی پارک نشستیم همون موقع من حالم بهم خورد سریع ۳ تایی ی اسنپ گرفتیم رفتیم اورژانس ولی شلوغ بود همون موقع زنداییم زنگ زد ب دختراش ک بیاید میخایم بریم دیگ کجا رفتید چن ساعتع منم ب اینا گعتم برید من ی سرم میزنم برمیگردم بعد

زنگ زدم مامانم ک حالم بد شدع و ی سرم میزنم میام مامانم هرچی اصرار کرد گفتم ن نمیام و گف میخایم بریم خونع اصن ت چجوری میای حالم بد بود فق میخاسم قط کنم کنارم ی خانم نشستع بود گف عزیزم چتع منم براش گفتم بعد ازش پرسیدم بی ار تی اینا تا کی کار میکنن گف مگ کجا میخای بری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش گف اگ اعتماد نداری نگا دوتا بچه باهامه واقن راست میگفت و تو حرف زدنش با بچ ها بنظر ادم بدی نمیومد منم گفتم نکنه بی ار تی ساعتش تموم شع پس میرم با همینا بچ و اینا ک دارع و ظاهرشم نمیخورع ادم بدی باشع 

گفتم اوکیع باهات مبام

ی ماشین با کلاس داش بچ ها عقب نشستن و من و خانمع جلو بعد یواشکی بم گف من دوستم جلوتر وایمسیه برو ازش ی ساک قلیونع بگیر بدع ب من گفتم کیع گف اشناهامونه بعد گف سوار ماشینش شو میبرتت در خونتون گفتم وای کیع اونم خانمع گف ن اقاس گفتم ن نمیتونم گف بخدا قسم قابل اعتمادع ب امام حسین قابل اعتمادع حتی گف شمارمو سیو کن اسم فامیلش هم گف اگ مشکلی برات پیش اومد بم زنگ بزن

خودش گف اگ اعتماد نداری نگا دوتا بچه باهامه واقن راست میگفت و تو حرف زدنش با بچ ها بنظر ادم بدی نمیو ...

کار خطرناکی بوده که خودتم متوجه شدی از ظاهر و طرز صحبت و اینا اصلا مشخص نیس طرف چه ادمیه بیشتر مراقب باش 

گفتم خانم نمیرم گف بم اعتماد کن وای خدا ماشینش ی پرشیا مشکی با شیشع ها دودی بود من خر گاو سگ عن نمیدونم چرا نشستم ت ماشین با چ عقلی مگ روانی مگ خری بخدا قسم نشستم پشت ماشین من و اون پسرع تنهه

کار خطرناکی بوده که خودتم متوجه شدی از ظاهر و طرز صحبت و اینا اصلا مشخص نیس طرف چه ادمیه بیشتر مراقب ...

😭😭😭بخدا خدا باهام بود اگ ی دستمال میذاشت در دهنم بیهوشم میکرد اگ تجاوز میکرد اگ مسیر اشتبا میرف چی میشددد؟؟؟ بقران فق ایت الکرسی میخوندم😭😭😭😭😭😭😭