2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم پس چطور میشه که سه تا جنین از فریز دراومده من بلاست شدن ولی دوتاشون نگرفتن اون یکی هم که گرفت ...

دوست عزیزم فکر نکنم ژنتیک باشه چون جنین هایی که شکست کروموزومی و ژنتیکی شون مشکلی داره به مرحله بالا نمیرسن.

من خیلی نمیتونم مطمئن درباره جنین شناسی بگم با دو تا مقاله که نمیشه تفسیر کرد،علم پزشکی خیلی وسیعِ و اتفاقها زنجیر وار به هم مربوط هستن

امیدوارم خدا خودش کمکت کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزم من امروز از دكتر فروتن سوال كردم گفت شياف و آمپول اثرشون مثل همه ميتوني آمپول زير جلدي پروژستر ...

ممنون عزیز فقط اون امپولهای عضلانی نباشن که حقیقتا فلجم کردن تا یکماه هرچی باشه عیب نداره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما همون بار اول پیش اورولوژ رفتین؟ شوهر دختر عموی من اصلا ویزیت نشده و به خودشم پروژسترون داد ...

نمیدونم واقعا .. اخه تا مدارک کامل نشده بود اجازه شروع کار ندادن به ما.. مطمعنی نرفته؟ شاید ارولوژ همون نازایی رفته. ما تو کلینیک ویژش رفتیم البته همون دکتره فرقی نداره.. 

به من که پروژسترون ندادن من قبل پانکچر ال دی داشتم.. قبلش البته ای یو ای کرده بودم اونجا .. 

شاید چون مشکلامون فرق داره داروها متفاوته.. البته ارولوژ باید ایشون رو معاینه میکرد.. یه حدسم میزنم  ک شاید قبلا چون مرکز ناباروری میرفته اونجا معاینه شده و الان همونو قبول کردن. چون به منم گفتن اگه تا ۶ ماه قبل آز اسپرم تو مراکز ناباروری داره قبوله. برا همسرم دقیقا ۶ ماه تموم بود قبول نکردن دوباره آز گرفتن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون عزیز فقط اون امپولهای عضلانی نباشن که حقیقتا فلجم کردن تا یکماه هرچی باشه عیب نداره

اره حتما به دكترت بگو زير جلدي تجويز كنه 

عضلاني خيلي بد😖😖😖

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون گلم که خیالمو راحت کردی، شیاف ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟؟ روزی سه بار؟؟  

شیاف خارجی عزیزم.من اولش شیافم کلا اندومترین بود که خارجیه و روزی سه تا...بعد کم شد تا رسید به روزی یکی که رفتم سونو متوجه شدم هماتوم دارم.البته لک و خونریزی ندارم خداروشکر.ولی دکترم گفت برای جلوگیری از خونریزی شیاف سیکلوژست ۲۰۰ شبی یکی بذارم

شما که اوایلش هستی باید سه تا بذاری فکرکنم.ولی از دکترت بپرس باید چجوری و چه دزی رو جایگزین امپول کنی

@نفسی835       جون شاید بهتر بتونه راهنماییت کنه.چون از اولش سیکلوژست داشته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم واقعا .. اخه تا مدارک کامل نشده بود اجازه شروع کار ندادن به ما.. مطمعنی نرفته؟ شاید ارولوژ ه ...

کلینیک ویژه چیه؟ دخترعموی من کلا مرکز ناباروری نرفت دکترایی که قبلا رفته بود دکتر زنان معمولی بودن تخصصی تو نازایی نداشتن اینم که رفتن ساری با اصرار من بود اونجام اورولوژ ندیدن فقط ازمایش دادن برگشتن اره چند بار پرسیدم برای شوهرش فقط آز اسپرم گرفتن و دیگه هیچ نه ویزیت اورولوژ و نه هیچ دارویی با شرایطی که هم که داره یکم تقویت میشد بد نبود براش

زینب جان شما چقدر استراحت کردین ؟

بعد انتقال که اومدم خونه تا شب استراحت نسبی داشتم، روز بعد هم طبق روال قبلی سر کار رفتم کل دو هفته رو، تازه جمعه قبل از جواب آزمایش از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر کلاس بودم، واسه کم کردن استرس بعدش با همسرم یه کم قدم زدیم

مرسی عشقم.پس‌همونه.فکرکردم برای بعضیا چند مرحله‌مینویسن مثلا چشم عزیزم.راستی این ازمایشو توی دو مرح ...

عزيزم بهتره توي همون آزمايشگاه بموني چون بعد از خوردن گلوكز تحرك نداشته باشي بهتره آزمايشگاه به من اينطوري گفت ولي باز هم به نظرم نسخه ات رو بده همسرت زودتر ببره نشون آزمايشگاه بده شرايطش رو بپرسه ولي معمولا كه همينطور هست كه من گفتم و تا دو مرحله اش رو هم انجام بدي چيزي نبايد بخوري .

شیاف خارجی عزیزم.من اولش شیافم کلا اندومترین بود که خارجیه و روزی سه تا...بعد کم شد تا رسید به ر وزی ...

مرسی گلم انشاله بزودی دخترنازتو بغل کنی ، من فرتیژست که ایرانیه دارم اما قطعا میگردم که خارجیشو پیدا کنم خدا کنه پیدا شه الان که همه چی نایاب شده ، این چندشب از ترس اون امپولها کلی فکرو خیال داشتم ، البته امروز دکتر هم گفت فرقی نداره ولی من دیگه اعتمادم از دکترها سلب شده😂😂

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
وای اره بخدا.چرا اینجوری میشیم ماها😐 مزخرف شدم اصلا ولی الان یه خبر بد شنیدم دلم گرفت.کلا این چند ...

واقعا نمی دونم عزیزم منم جوابی ندارم، منم مثل شما از همه این خبرهای بد ناراحت میشم و استرس میگیرم ولی خوب چه فایده جز ناراحت کردن خودمون و تاثیر بد روی جنین، مامانم تو این جور مواقع میگه بسپار به خدا، خودش داده تا الان ما که کسی نبودیم، خودش هم حفظ می کنه

مثل اینکه بگیم چرا تو تصادف دور از گوش همه، یکی تلف میشه

بعدم آزمایش قند بهم گفت دو هفته دیگه ان شاء الله برام می نویسه، چند تا دوستام هم تو هفته های پایین داشتن، چرا اونجا ننوشتن؟! 

انتقال دوم دارم ، کاش کسی که استفاده کرده بیاد بگه تاثیری توی ضخامت رحمش داشته؟؟ و چ مدت بعدش پریود ...

عزیزم سلام این آمپول ربطی به ضخامت رحم نداره و فقط برای جلوگیری از تخمکگذاری طبیعی بدن هست و بنوعی یک خواب تخمدانی میشه تا برای شروع پریود. پزشک با داروها کنترل تخمدان و تخمکگذاری رو بدست بگیره

و اینکه معمولا بین ۹تا چهارده روز بعد پریود میشید 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس