2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزيزم بهتره توي همون آزمايشگاه بموني چون بعد از خوردن گلوكز تحرك نداشته باشي بهتره آزمايشگاه به من ا ...

مرسی عزیزم.اره منم گفتم‌ همونجا بمونم تا ازمایشا تموم شه...مگه اینجوری نیست که یه مرحلشو بعد صبحونه میگیرن؟منظورم اینه‌خوردنی چیزی نیاز نیست ببرم؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم سلام این آمپول ربطی به ضخامت رحم نداره و فقط برای جلوگیری از تخمکگذاری طبیعی بدن هست و بنوعی ی ...

ممنون گلم سپاااس

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون من سعی میکنم اب زیاد بخورم و توی خونه میچرخم اما نمیدونم کافیه یا نه.بخاطر هماتومم دکتر‌گف ...

گلم شما شرایطت خوبه همینا که دکتر گفته انجام بده کافیه، اتفاقا امثال شما کیس مراقبت ویژه و استراحت بیشتر هستین، نه کسی که تازه انتقال داده، هماتوم مراقبت میخواد همون توصیه های دکترت خوبه و اصلا کار سنگین بهش فکر نکن، حتی اگر کسی برات غذا بیاره یا ظرف بشوره خیلی هم بهتره

سلام خانوما خوبين؟من پسرم ب دنيااومد دوازده روزشه زرديش 17بود چي بهش بدم خوب شه؟دوروز تودستگاه بود ب ...

سلام عزیزم به سلامتی قدمش مبارک😍😍😍😍 عزیزم به گل پسرت نهایت بتونی آب جوشیده بدی، و لباس بیش از حد تنش نکنی، اگر زردی براثر ناسازگار خونی هست که با تغذیه تغییری نمی کنه، حتی تغذیه خودتون، همون چیزای عادی که خانم تازه زایمان کرده میخوره کافیه 

ولی اگر زردی فیزیولوژیک داره شنیدم مادر خنکی بخوره مثل عناب و کاسنی

حالا باز خانم های با تجربه بهتر بلدن

گلم شما شرایطت خوبه همینا که دکتر گفته انجام بده کافیه، اتفاقا امثال شما کیس مراقبت ویژه و استراحت ب ...

مرسی فداتشم

درمورد ازمایش هم برای من بعد سونوی قلب تو اون هفته های پایین ازمایش های روتین بارداری رو دکتر‌نوشت و انجام دادم.اما این ازمایش قندی که باید محلول رو بخوریم بعد ازمایش بدیم اول مرداد باید بدم...نمیدونم همون بوده یا نه

ولی اینجا فرستادم انا جون‌گفت همه‌چی خوبه قند و اینا هم خوبه

درمورد استراحت هم اره استراحتم همش عزیزم.از اول بارداری پیش مامانمم.خدا همه ی مامانا رو حفظ کنه نمیذاره دست به چیزی بزنم فقط بعد غذا و اینا کلا توی خونه راه میرم.اما هنوز پیاده روی نمیرم هیچجا.اینجا هم هوا شدیدا گرم و شرجیه.دکترم گفت خیلی مواظب باشم.منم رعایت میکنم.هرشب یه دونه شیاف دارم و توی سونو انومالی اندازه ی هماتوم نصف شده بود اما دکتر گفت از بین میره.هیچ لک و خونریزی هم ندارم خداروشکر.توکل به خدا 

حق با شماست باید فقط به این فکرکنیم که خدا خودش مواظب نی نیامون باشه.چاره ای نداریم.ولی گفتم مثلا علائم هشدار دهنده ی چیزی شاید داشته باشه.یا راهی باشه برای جلوگیری از این اتفاقا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دوستم میکرو زیفت کرد بار اول نتیجه نگرفت باردوم فقط میکرو کرد همون روزم برگشت شهره خودش پشت ما ...

میکرو زیفت چیه؟

پس موردی نداره، دوقلو  خوش به حالش،اینجا فقط یه دونه انتقال میدن. احتمالا یه شب میمونیم آخه همون روز میریم اون شهر واسه انتقال، ۳ ساعتم بخوایم برگردیم، خسته میشیم خیلی.

مرسی فداتشم درمورد ازمایش هم برای من بعد سونوی قلب تو اون هفته های پایین ازمایش های روتین بارداری ر ...

عزیزم خودم دارم اینا رو می نویسم ولی با تمام وجود گاهی نگران میشم، توکل به خدا ان شاء الله گل دخترمونو به سلامتی بغل بگیری، واسه منم دعا کن

گلم شما شرایطت خوبه همینا که دکتر گفته انجام بده کافیه، اتفاقا امثال شما کیس مراقبت ویژه و استراحت ب ...

هماتومم اول توی سونو ان تی ۵۰mm در ۲۰mm بود که هرجا میخوندم سایز هماتوم من نسبت به بقیه خیلی بزرگ بود

اما خداروشکر با استراحت و شیاف توی سونو انومالی سایزش شده بود 37 mm در ۱۲ mm

که هم دکتر هم ماما گفت اصلا چیز خطرناکی نیست و خودش جذب میشه.اما من بازم میترسم و خیلی مواظبم

عزیزم خودم دارم اینا رو می نویسم ولی با تمام وجود گاهی نگران میشم، توکل به خدا ان شاء الله گل دخترمو ...

ممنون عزیزدلم.اره واقعا نگرانی دوران بارداری رو نمیشه کاریش کرد.ان شاالله وروجک‌تو و بقیه دوستامونم به سلامتی به دنیا بیان

و ان شاالله همه ی منتظرا این استرسای شیرینو تجربه کنن

دوستان، من کلینیکی که میرم، ۲ ساعت و نیم با خونمون فاصله داره (یه شهر دیگست)، به دلایلی اونا فک میکن ...

گلم با خیال راحت برگرد خونه، اصلا اگر پلیس اونجا اجازه میده صندلی عقب دراز بکش، نهایت اگر به دلت نیست یک شب اقامت کافیه و عالی، اینو پرسیدم خاطرت جمع جمع