2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم من پارسال مصرف كردم ژل رويالو قبل از پانكچرم و قبل انتقال نخوردم ولي كلا غذاهاي سردي زياد نمي ...

مرسي از پاسخت عزيزم، چن وقت و روزي چقدر ميشه خورد از اين ژل رويال؟  عزيزم ميدوني دقيقا ديازپام چند بود آمپولتون؟ من ميخوام ايندفعه اگه شهرستان انتقال دادم سرخود بزنم

...
من بارداری پوچ داشتم تو این بارداری اصلا هیچ علائمی نداری من نه گشنم میشد. نه حالت تهوع داشتم. نه ...

نمیدونم عزیزم با دکتر ازمایشگاه صحبت گردم

گفت بتات کاملا مطابق با هفته بارداریته چون تو بارداری پوچ بتا پایینه نسبت به هفته بارداری و در بارداری مول بتا بالاتر از رنجه و تو سونو بارداری مول کاملا مشخص میشه

در عین حال گفت با این بتا باید قلب رو میدیده دکترت توصیه اش این بود که یک هفته بعد برم سونو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براي منم گرسنگي كمتر شده ولي قطع نشده كلا علائم ندارم ميترسم ☹️منم هر روز يه برنامه دارم 😕

عزیزم استرادیول رو تا کی گفته بخوی ؟

من تا قبل ان تی تموم میشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزیزان. کسایی که قبل آی وی اف بخاطر ازملیشات ایمنی و انعقادی آ اس آ مصرف کردن چندوقت قبل پانکچر ...

آزين عزيز خوشگل خانوم اول بزار مشكل انعقاديت چيه و كجاست تا بچه هايي كه تجربه مشابه دارن كمك كنن، بعدشم آ اس آ كه چيزي نيس فك كنم خودت بتوني مصرف كني، قبلا خوردي؟؟

...
محیا جون ناراحت نباش عزیزم  منو ببین مثبت شدم ولی حالا تو چه برزخی گیر کردم اصلا نمیفهمم چکاری ...

وااا تاراجون چه سقطي؟؟ اين حرفو نزن، با يه سونوي مخروبه كه نميرن سقط كنن،، شما يه هفته بعد ميري قلب رو هم ميبيني، سونوي سعادت هم خوبه من يه بار رفتم وارده طرف، حالا اگه هيچ جايي رو پيدا نكردي نهايتا اونجا برو، ولي مططططمئن باش هفته هفت خيلي زوده برا اين فكرا و تصميما، هر جنين قاعده خاص خودشو داره ، همه كه توي يك روز قلبشون نميزنه، حتي ميبيني يكي دو قلو داره يه دفعه ميره يكي قلبش هس يكي نيس صبر ميكنه يه هفته بعد ميره ميبينه قلب اون دومي هم تشكيل شده

...
آزين عزيز خوشگل خانوم اول بزار مشكل انعقاديت چيه و كجاست تا بچه هايي كه تجربه مشابه دارن كمك كن ...

نه اولین باره..نشون آنا جان هم دادم نظر ایشون هم همین بود

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نمیدونم عزیزم با دکتر ازمایشگاه صحبت گردم گفت بتات کاملا مطابق با هفته بارداریته چون تو بارداری پوچ ...

عزیزم مطمئن باش هفته بعدضربان قلب خوشگلشو میبینی💖💙  

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمیدونم عزیزم با دکتر ازمایشگاه صحبت گردم گفت بتات کاملا مطابق با هفته بارداریته چون تو بارداری پوچ ...

ان شالله که قلبشم تشکیل میشه نگران نباش

یه صدقه بذارید. مثلا یه گوسفند. خیلی تاثیر داره😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
يعني جاي نگراني نداره؟ 

نه منم علایمی ندارم نه تهوعی نه ویاری چیزی فقط کمردرد پریودی دارم همین🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
محیا جون ناراحت نباش عزیزم  منو ببین مثبت شدم ولی حالا تو چه برزخی گیر کردم اصلا نمیفهمم چکاری ...

عزیزم یکم صبور باش خیلی سخته میدونم اما خدا بزرگه انشاللللله مثبته و دیده میشه شنبه برو سونو بیرون اگه ببینه جنین و حتما خودش ووباره میگه ۱هفته دیگه بیا برا رشدش کاملا طبیعی عزیزم دستگاه مرکزتون کلا ضعیف بود 

منم گفتم چرا الکی رفتم پیش دکترم 

نه بهم گفت اندازه جنین و نه گفت چند هفتته و نه کاغذ سونو داد

الکی پول دادم کاش میرفتم بیرون حالا باید وایسم تا۲هفته دیگه

دکترم پرواز داشت عمل فوری هم پیش اومده بود و دیر هم اومد چند نفر چند نفر میبرد تو اتاق😥

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم