2777
2789
وقتی همچنین ادعایی میکنن باید بتونن همه چیو فراهم کنن اشتباه بزرگی کردین بنظرم

اخه میدونین همتا جون همیشه ام بحث فراهم کردن نیستش شکرخدا همه چیمون تکمیله ولی اینکه شغل داشته باشی یه لذت دیگه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میدونین همتا جون همیشه ام بحث فراهم کردن نیستش شکرخدا همه چیمون تکمیله ولی اینکه شغل داشته باشی ...

تا صبح ۳/۴ بچه نخابه ،۶ هم‌پاشی بری‌ سرکار تو هوای تاریک و‌سرد زمستون اونوقت میگی‌غلط‌کردم😂🫠بعدم بیای خونه بخای استراحت کنی بچه‌بگه‌ناهار‌میخام شام‌میخام‌،مشق دارم ،با من بازی کن‌و...🫠😂

❤Che khobe ke daramet

غصه نخور منم هیچی نشدم پراز آسیب و عقده ام افسرده و بی اعتماد به نفس بدون تحصیلات این دنیا رو دوسندارم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
😂😂🥹🥹🥹 من دخترم الان دیگه نی نی نیستش

بالاخره ی زمانی نی نی بود دیگه🫠😅

بعدش به درس مشقش برس 

منظورم این بود که کلا انسان تو هر شرایطی باشه میگه کاش اون یکی بودم😅

❤Che khobe ke daramet
بالاخره ی زمانی نی نی بود دیگه🫠😅بعدش به درس مشقش برس منظورم این بود که کلا انسان تو هر شرایطی باشه ...

وای ارهه با جمله اخرت موافقم واقعا🙆🏼‍♀️🥰🤗

من خودمم حدودا دوسه سال وقتی خیلی کوچیک بودم سرکار رفتم با خودم می گفتم می خوام فقط پول داشته باشم سرکار نرم😂😂