2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
بچه ها از اول سیکل که آمپولا شروع میشه حداکثر چند روز بعد پانکچر میکنن

افشان جون داروهای پانکچر از کی شروع میشه ؟واسه شما اون آمپول جدید مال تحریک تخمدان تحویز شد؟

خانم دکتر میگه جدیدا آمپولای گونال خوب جواب نمیده و ظاهرا غیر مجاز وارد میکنن و شر ایط  نگهداریش رعایت نمیشه ،برای من پرگوریس و POHOMG  اگه اشتباه تایپ نکرده باشم  نوشته و لترروزول

من اگه از پریود حساب کنم میشه ۸ هفته کامل و از تاریخ انتقال به اضافه دو هفته حساب کنم میشه ۶ هفته و ...

از تاریخ پریود

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه چند هفته بعد از انتقال قلب جنين ديده ميشه(بعداز انتقال) و يه سوال ديگه تا كي ،يعني چند هفت ...

من  فقط ی بار  اولین بار بود سونوی واژینال شدم ک لک دیدمو بعد اون  دیگ شکمی انجام دادم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
افشان جون داروهای پانکچر از کی شروع میشه ؟واسه شما اون آمپول جدید مال تحریک تخمدان تحویز شد؟ خانم د ...

برای منم همینا رو نوشت و آسپرینم داد

آمپولش ایرانیه

والا لترزول نوشته از روز دوم فک کنم آمپولا هم روز دوم باشه٫به شما نگفت چه روزی آمپول بزنی؟

گلم شرایطت خیلی خوبه تو میکرو کلی دارو می گیری و ان شاالله کلی تخمک تپل داری

جدي؟يه تخمك سايز يازده هم خوبه؟اخه ديدم همه روز سوم كلي تخمك ريز داشتن 

من ذخيره ام خيلي كمه ٠/٠١

البته ازمايشگاه بيرون انجام دادم اما رويان بهم نگفتن تكرار بشه 

روز سوم شما چند تا تخمك داشتي؟

برای منم همینا رو نوشت و آسپرینم داد آمپولش ایرانیه والا لترزول نوشته از روز دوم فک کنم آمپولا هم ...

مطمئنی آمپوله ایرانیه؟تلفظ دقیقشو میتونی از نسخه بخونی یکم تحقیق کنیم در موردش

به دکترت بگو استروژل بده و پنتوکسی فیلین برای گردش خون بهتر

تاراجون استروژل هم داشتم‌روزی دو خط کش، اما پنتوکسی فیلین نه، ممنونم ازت، من دیگه جنین ندارم، باید دوباره شروع کنم، البته اگه همسرم‌رضایت بده، میخوام دکترم رو‌عوض کنم، به نظرت میتونم‌زود از چ و ب سا ز وقت بگیرم؟ کجا هست مطب یا کلینیکشون؟

به سلامتی خانمی، بیا از خودت خبر بده حتما

سلامممم

من امرور پانكچر شدم ولي هايپر شدم، دلم درد ميكنه و يه كمي ورم كرده يكمم نفسم سنگينه. دارم دوغ و سفيده تخم مرغ ميخورم ، نگرانم نفسهام اينجوريه نكنه ريه ام آب آورده؟ خطرناك نيست؟دارويي براي هايپريم نداد دكتر!

راستي ٣ بار بعد از عمل داشتم از هوش ميرفتم وقتي رو پاهام وايميستادم...