2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست

سلام دوستای گلم،عید همتون مبارک،من مدتیه نمیتونم زیاد به تاپیک سربزنم ولی همیشه به یادتون هستم،امشب حرم امام رضا بودم همتونو دعاکردم ،از امام رضا برای منتظرا فرزند صالح،برای باردارا سلامتی دردونه هاشون وبرای مامانا سلامتی وعاقبت بخیری عزیزانشون روخواستم،امیدوارم سال۹۸بهترینابرامون اتفاق بیفته🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام بچه ها سال نو رو پیشاپیش تبریک میگم چهارشنبه سوریتون هم مبارررک باشه من باز اومدم سخنرانی کن ...

خداروشکررررر عزیزم خیلی خوشحال شدم😍

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها سال نو رو پیشاپیش تبریک میگم چهارشنبه سوریتون هم مبارررک باشه من باز اومدم سخنرانی کن ...

خداروشکررررر.دیدی گفتم همه چی درست میشه؟؟؟؟😻😻😻😻وای خدایا شکرتتتت.ان شاالله بازم بهتر میشه اوضاع

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من دلم بی قرارشده..😕شیطونه میگه تست بزن😬

ماهیتابه جون کجایی.... 

مهمون داریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره بنظر منم این درست ترین راهه اما شوهرم از مامان کارآگاه ش بشدت می‌ترسه بعید می‌دونم قبول کنه از ب ...

اخی عزیزم.منم شرایطم تقریبا اینجوری بود بخاطر همین گفتم بذار شوهرم همه چیو بهشون بگه شاید یکم درک کردن شرایطمو

با این حال قبل انتقال پاشدن اومدن خونمون😑از اینان که دستور میدن فلان چیزو بیار و این داستانا.خلاصه خیلی حرص خوردم ولی گذشت.خداروشکر مثبت شدم الان دیگه برام مهم نیست چی بگن

اما منظورم اینه ادمایی هستن که کلا استرس وارد میکنن به ادم.اما شوهرمم نمیتونست مخفی کنه از خونوادش.واسه همین همه‌چیو گذاشت کف دستشون😬

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برامن ک 5روزه بلاست بوده.بنظرم الان باید مشخص باشه دیگه..وااای چ مامان عجولیم..دلم طاقت نداره..دوس د ...

عزیزم قابل توجهت با وروجک 5 روزت..... 

تازه روز 6 شروع ترشح هورمونه اگه خیلی خیلی زرنگ باشه یعنی آزم بدی احتمال + شدن خیلی کمه چه برسه به بی بی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان بعد انتقال میوه هایی مثل پرتقال ولیمو که ویتامین سی دارن خوبه مصرف شه؟

والا برا من چون طبعم سرد بود 3 ماه اول نخوردم اما بعدش خورده بودم.... 

سر پسرم میخوردم کلا.... 

به نظرم هر چیزی رو با رعایت اعتدال میشه خورد به غیر قاعده آورا و یه سری ممنوعات..... 

من امروز هفتمین روز انتقالم بود از روز سوم درد زیردل وکمردرد شدید داشتم عین پریودیم...از دیروز دردام ...

بله عزیزم طبیعیه..... 

انشالله خبر بتای تپلتو میدی.... 

اخی عزیزم.منم شرایطم تقریبا اینجوری بود بخاطر همین گفتم بذار شوهرم همه چیو بهشون بگه شاید یکم درک کر ...

دقیقا منم همینطورن.من اگه مادرشوهرم بفهمه ای وی اف کردم از فردا صبحش باید زندگیمو خراب شده بدونم .چند شبه داره شوهرمو میکشونه خونه فامیلش چون من گفتم سرما خوردم شدید اینم دید من نمیتونم بیام بیرون هرروز میبرش تادیروقت تنهام .از اون ناراحت نیستم داره وظیفه ی مقدس مادرشوهریشو بجا میاره از شوهرم ناراحت م که درکم نکرد

خدایا شکرت 
من علائم خاصیم ندارم جز اینکه بعضی وقتا زیر دلم یکم درد میگیره که فکر میکنم به خاطر داروها باشه،خدار ...

عزیزم اگه مطمئنه، بدون زیاده روی میتونی بخوری ولی اعتدال رو رعایت کن.... 

دقیقا منم همینطورن.من اگه مادرشوهرم بفهمه ای وی اف کردم از فردا صبحش باید زندگیمو خراب شده بدونم .چن ...

عزیزدلم غصه نخور.دورت بگردم.بخدا درکت میکنم.اما بیخیال.ان شاالله مثبت میشی تموم این داستانا یادت میره.شوهرت هم حتما میخواد مامانش شک نکنه قبول میکنه.سخت نگیر فدات شم💚همه ی اینا میگذره

فقط و فقط به مامان شدنت فکرکن

عزیزم این که چیزی نیس.. من پانکچر کردم واسه جنینام اسم انتخاب کردم. حالا میخوام بعد عید انتقال بدم . ...

انشالله دونه دونه بغلشون کنی... 

عزیزدلم غصه نخور.دورت بگردم.بخدا درکت میکنم.اما بیخیال.ان شاالله مثبت میشی تموم این داستانا یادت میر ...

خدا نکنه عزیزه دلم😖بخدا امروز که دیدم واسه فردام قرار گذاشتن برن تنهایی خونه ی خالش از ته  گریه کردم تا من هرشب تنهام چطور دلش میاد شام میخوره درحالی که من شام نخوردم منتظرش نشستم تا بیاد..جدیدا اینطوری شده ها دعا کن آزمایشم مثبت بشه از این همه عذاب راحت بشم

خدایا شکرت 

خدایا شکرتتتتتتتتتت تنت..... 

اگه بدونی چه قدر خوشحال شدم.....

خدایا با همین فرمون برو جلو دمت گرممممممم..... 

منتظر خبر بتای تپل مپلت یم عزیزم..... 

سلام دوستای گلم،عید همتون مبارک،من مدتیه نمیتونم زیاد به تاپیک سربزنم ولی همیشه به یادتون هستم،امشب ...

سلام به روی ماهت عزیزم..... 

عزیزم مشکلت حل شد؟؟؟؟