2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست

روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه :

1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.

2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.

3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.

4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.

5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.

7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بعد انتقال میوه هایی مثل پرتقال ولیمو که ویتامین سی دارن خوبه مصرف شه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام عزیزم اسم منم بنویس فاطمه هستم  منتظر رویت ساک حاملگی و رد خارج رحمی و بعدشم قلب و شد نی نی چون چهار تا نی نی تا حالا از دست دادم خیلی محتاجم ب دعاهای خیرتون 

چیزهای ترش میگن اندومتر را نازک میکنه خوب نیست 

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

لطفا اسم منوهم بنویسید رویام امروز هفتمین روز انتقالم..برای مثبت شدنم دعا کنید

من امروز هفتمین روز انتقالم بود از روز سوم درد زیردل وکمردرد شدید داشتم عین پریودیم...از دیروز دردام بهتر شد ولی امروز گر میگرفتم..بنظرتون لین حالات طبیعیه؟؟؟

من امروز هفتمین روز انتقالم بود از روز سوم درد زیردل وکمردرد شدید داشتم عین پریودیم...از دیروز دردام ...

عزیزم..دردا و علائما میگن بیشتر بخاطر داروها هس..خیلی ذهنتو درگیر اینچیزا نکن..انشاءلله ک خیره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وارد 8شدم..از عصری دلم بیقراره..کاش سر 7روز نتیجه مشخص میشد😬

وای خدا باورت میشه دیشب تو همین  فکر بودم بعد میگفتم این نفسی کی میره بی بی چک بذاره😂منم دارم حساب میکنم کی بی بی بذارم ولی آمپول اچ سی جی زدم دیروز نمیدونم اثرش تا کی میمونه،تو هم داشتی؟

من علائم خاصیم ندارم جز اینکه بعضی وقتا زیر دلم یکم درد میگیره که فکر میکنم به خاطر داروها باشه،خداروشکر ب ا سنمم بی حس شده دیگه درد نمیکنه😂جداً بی حس شده ها یه جاهاییشو دست میزنم اصلا پوستش حس نداره😂دیگه اینکه ترشی و لواشکم زیاد میخورم نمیتونم خودمو کنترل کنم عادت دارم اصلا میبینم دستو پامو گم میکنم ولی نمیدونم ضرر داره یا نه از یه طرفم به یبوست نشدنم کمک میکنه😥

وای خدا باورت میشه دیشب تو همین  فکر بودم بعد میگفتم این نفسی کی میره بی بی چک بذاره😂منم دارم ...

نه گلم.من این امپولو نداشتم..پس تو ک اصلا بی بی نزن..چون میگن اثر این امپوله تا ی هفته ای هس..بیا کلا بیبی رو فراموش کنییم هر چند خییییلی سخته😬..کمپین.مقاومت دربرابر بی بی😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من علائم خاصیم ندارم جز اینکه بعضی وقتا زیر دلم یکم درد میگیره که فکر میکنم به خاطر داروها باشه،خدار ...

وااای گفتی ب حسی ب ا سن..برامنم جای امپولا دقییقا ی جاهای کلا بی حس هس انگار اون تیکه اصلا وجودنداره. منم روزی یکم لواشک.میخورم..اخه ب دهنم مزه میده😋

میگم کاش ی هفته ای خواب میرفتیم تا روز ازمایش بییدارمیشدیم😁

نه گلم.من این امپولو نداشتم..پس تو ک اصلا بی بی نزن..چون میگن اثر این امپوله تا ی هفته ای هس..بیا کل ...

اییییییی عاره فکر کنم من باید بیخیال شم،حیییف خیلی وقته بی بی نزدم دلم براش تنگ شده😂ولی خدایی همش میگم کاش یه دستگاه سونو داشتم خودم اون تو رو نگاه میکردم😬

وااای گفتی ب حسی ب ا سن..برامنم جای امپولا دقییقا ی جاهای کلا بی حس هس انگار اون تیکه اصلا وجودنداره ...

آخ دقیقاااااااا😂

ببین من از مرحله ی انتخاب کالسکه رد شدم رفتم سراغ انتخاب اسم تازه نظرسنجیم میکنم😂😂😂😂مراحل دیوونگی رو دارم یکی پس از دیگری طی میکنم😂