2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام ممنون میشم اسم منم به لیست اضافه کتید

منتظرم بعد تعطیلات ان شاءالله شرایط خوب باشه و برم برلی انتقال

سلام عزیزم خوبی؟میگم شما انتقال چندمت بود؟چن تا جنین داشتی؟علائمت از روز چندم شروع شد ببخشید سوالاتم ...

سلام فداتشم.من انتقال اولم بود خانمی.۵تا جنین داشتم که دوتاشو انتقال دادم.علائمم که خب نمیدونم دقیقا.فقط یادمه از هفته ی دوم شدیدا به بو حساس شده بودم.تخمدانام تیر میکشید...و یهویی از سرما میلرزیدم،یهو گرمم میشد!اما اصلا به علائم دقت نکن گلم.بنظرم عوارض داروهاست اکثرش.ان شاالله که مامانی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ دقیقاااااااا😂 ببین من از مرحله ی انتخاب کالسکه رد شدم رفتم سراغ انتخاب اسم تازه نظرسنجیم میک ...

انتخاب اسمو من دوس دارم😊از اول ازدواجم چندین.اسم انتخاب کردم وعوض کردم ولی حالا ک.میخام.مامان شم هیچ گزینه ای ب ذهنم.نمیاد😐.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخ دقیقاااااااا😂 ببین من از مرحله ی انتخاب کالسکه رد شدم رفتم سراغ انتخاب اسم تازه نظرسنجیم میک ...

عزیزم این که چیزی نیس.. من پانکچر کردم واسه جنینام اسم انتخاب کردم. حالا میخوام بعد عید انتقال بدم . اگه ۳ تاشو انتقال بدن پیش خودم میگم مثلا این ۳ تا اسم الان اومدن تو دلم... تازه من با تخمکامم حرف میزدم.. من از همه دیوووونه ترم😂😂😂

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام دوست جونیا،سال ۹۸پیشاپیش مبارک همتون باشه،الهی ک توسال جدیدهمه مامان۹ماه بشیم،نی نی سالم وصالح،الهیکه ب آرزوهاتون برسین😘💜😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم این که چیزی نیس.. من پانکچر کردم واسه جنینام اسم انتخاب کردم. حالا میخوام بعد عید انتقال بدم . ...

واااای عاشقتم تو خیلی خوبییی دیگه،خوشم میاد اتفاقا اینجوری آدم باید تو لحظه خوش باشه الهی که به سلامتی بیان بغلت😘😍

ممنون که اسممو نوشتید فقط اسم من بهار 213🙈🙈

عزیزم شرمنده اشتباه تایپی بود اصلاحش کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای که ای وی اف کردین میشه بگید ایام عید رو چیکار میکنید از الان استرس گرفتم آخه فقط مادرم خبردار ...

عزیزم اگه میخوایی نه جایی بری و نه کسی بیاد بگو رفتین مسافرت..... 

من یه بار اینکارو کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها

سال نو رو پیشاپیش تبریک میگم

چهارشنبه سوریتون هم مبارررک باشه

من باز اومدم سخنرانی کنم

بچه ها شوهرم امروز جواب از رو گرفت

ما خود اهواز نیستیم. یک ساعت فاصله داریم

خلاصه بهش زنگ زدم بپرسم کجاست...

ولی راجع به آزمایش چیزی نپرسیدم.‌..

راستش جرات نداشتم.دوست نداشتم هم بدونم.چون اصلا امیدی نداشتم

ولی خودش گفت ک جواب رو گرفته و زده ۳۸

من ک جدی نگرفتم

چون اطلاعاتش تو این زمینه ها کلا صفره

هیچی بلد نیست.به من میگه دکتر😄

خلاصه دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم تا رسیدم خونه پریدم تو ماشین آزمایش رو برداشتم

و در کمال ناباوری زده بود ۳۸

نرمالش رو هم زده بود ۳۰

از ۸۰ رسید به ۳۸ 

خیلی خوشحالم 

خدایااااااا شکرت

عزیزم اگه میخوایی نه جایی بری و نه کسی بیاد بگو رفتین مسافرت.....  من یه بار اینکارو کردم....& ...

آره بنظر منم این درست ترین راهه اما شوهرم از مامان کارآگاه ش بشدت می‌ترسه بعید می‌دونم قبول کنه از بس غصه خوردم از عصر زیر دلم درد میکنه 

خدایا شکرت 
آره بنظر منم این درست ترین راهه اما شوهرم از مامان کارآگاه ش بشدت می‌ترسه بعید می‌دونم قبول کنه از ب ...

عزیزم اگه شرایطش رو داری برو خونه پدرت پیش مامانت باشی

مثلا میتونی بگی خدایی نکرده کمر درد داری یا حالا مثلا بگی یه مشکل دیگه ای داری