2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانمممم.عزیزدلممممم.ان شاالله همه چی برات خوب پیش بره و تیکر بارداریتو ببینم به زودی💚دقیقا منم ه ...

سلام عزیزم خوبی؟میگم شما انتقال چندمت بود؟چن تا جنین داشتی؟علائمت از روز چندم شروع شد ببخشید سوالاتم زیاده

خدایا شکرت 

بچه ها من دلم بی قرارشده..😕شیطونه میگه تست بزن😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
روز 7هستی؟

وارد 8شدم..از عصری دلم بیقراره..کاش سر 7روز نتیجه مشخص میشد😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حق داری آره ای کاش... انتظار خیلی سخته

براشما روز چند آز نوشتن

روز15... ولی من همیشه زودترمیرم تکلیفم معلوم بشه اونبار روز11رفتم😄اما دیگه تکلیفم معلوم شد

ب منم گفتن 16...ولی قطعا طاقت نمیارم اینقد صبرکنم.😬زودتر میرم

روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه :

1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد

2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد.

3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.

4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.

5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.

6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.

7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.

9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه : 1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 س ...

برامن ک 5روزه بلاست بوده.بنظرم الان باید مشخص باشه دیگه..وااای چ مامان عجولیم..دلم طاقت نداره..دوس دارم زودتر بفهمم😅