2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
میدونی عزیزم اگه ندیده بودم پیشرفتشو میگفتم باشه جواب نمیده ولی من دیدم به داروها جواب داد و من هیچ ...

آها پس جواب گرفته. خداروشکر.خیلی خوبه

چون اکثرا دیدم یا جواب نگرفتن یااینکه اگه گرفتن درحدی نبوده که منتظر طبیعی باشن

شماهم یه مدت زمان بدید به همسرتون انشاالله طبیعی جواب بگیرید اگه نه هم وقتو ازدست ندید.تایپیکتونو راجع به اسپرم خوندم دلم نیومد نظرمو نگم.

شوهرم کلی دارو خورد ولی اینایی ک گفتی جزوشون نبود.سرچ میکنم تو اینترنت ببینم چین.البته ماهم میخوایم میکرو کنیم ولی قسمت نشده

جوینده یابندست💪💪💪🌺🌼🌻

سلام دوستان خوبین؟مامان جدید نداشتیم؟

دوستان من هرچی میگردم پیامی ازآتریساجون نمیبینم،پانکچر کرد؟قراربود فرش انتقال بده چیشد انتقال داد؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده !!!؟چیکار کردی؟

بجز دو روز اول دیگه اصلا رعایت نکردم و هیچ استراحت نکردم. 😢از صبح تا شب کار و پیاده روی و بیرون و ..... هیچ هیچ مراعات نکردم

چندروز آول یکم علایم داشتم ولی تو این یه هفته هیچ علامتی نداشتم😢

میتونستم با استراحت به نتیجه برسم مطمئنم 

سلام دوستان خوبین؟مامان جدید نداشتیم؟ دوستان من هرچی میگردم پیامی ازآتریساجون نمیبینم،پانکچر کرد؟قر ...

بله عزیزم اتریسا جون 6تا تخمک داشته ک تا دیروز فعلا 4تاجنین شده بوده..فعلا انتقال مشخص نیست.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزیزم اتریسا جون 6تا تخمک داشته ک تا دیروز فعلا 4تاجنین شده بوده..فعلا انتقال مشخص نیست.

خداروهزاربارشکر،عزیزم ممنون که خبرخوش بهم دادی،ان شاءالله به زودی خبر مامان شدنتونو بهم بدی.

آتریسا جون مبارکت باشه ان شاءالله همه جنینات عمر۱۲۰ساله داشته باشن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بجز دو روز اول دیگه اصلا رعایت نکردم و هیچ استراحت نکردم. 😢از صبح تا شب کار و پیاده روی و بیرون و . ...

عزیزم مگه ندیدی هانا جون چی گفت. میگفت بعضی خانم ها  بعد از میکرو سوار دوچرخه شون میشدن میرفتن. نگران نباش 

اوووبوست ر قبل پانکچرخوردین؟ حالاتاانتقال هم میخواین بخورین؟ 

عزیزم من فعلا انتقال ندارم باید چند بار پانکچر بشم فریز جمع کنم

بعد عمل لاپراسکوپی انتقال بدم

و اینکه ابووست برای رشد تخمک داروی خوبی هست.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من مرکز نوین میرفتم. میلاد کجاست؟

خیابون رازی 

نیره خادم فاطمه عادلخواه عالیه ترابی زاده و خیلی دکترای خوب اینجان 

نتیجه گرفتی نوین؟ 

من دیروز ۵عصر پریودشدم امروز میشه اول تا شنبه میرسم سیکلو اینماه شروع کنم😕؟

آها پس جواب گرفته. خداروشکر.خیلی خوبه چون اکثرا دیدم یا جواب نگرفتن یااینکه اگه گرفتن درحدی نبوده ک ...

ممنونم عزیزم کاش صدتا مثل تو بیان و تجربه و نظراتشو بهم بگن منم طبق تجربیات دوستام دارو‌خریدم‌دوستام با استفاده از پروفرتیل و ولمن کانسپشن پیشرفت کردن یکیشون اسپرم و اون یکی تحرک بالا ولی حجامت پشت گوش که دقیقا هم‌نمیدونم اسمش چیه میگن تاثیر زیادی روی تعدا و تحرک‌اسپرم داره ان شاءالله جفتتمون جواب بگیریم

اگر تهرانی داروخانه نثار حسینی زنگ بزن، منم از بچه های اینجا شنیدم

نداشت.

گیشا و توکلی و خیلی جاهای معروف رو زنگ زدم پیدا نمیشه🙁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم خوب روز اول تا سوم سونو داری بر اساس اون نوع سیکلت اول تعیین میشه....  اگه کوتاه بدون ال ...

اهان کوتاه یعنی کیست نداشته باشم؟ 

دیروز عصرپریود شدم شنبه میشه ۴یا۳؟

میرسم اینماه بنظرت؟ 

هنوز نرفتم تشکیل پرونده بدم 

روزی دوتا شیاف 400بود..بله میکرو بوددکتر گفت وقتی بارداری صورت نگیره طبیعیه پربود بشی حتی باوجود پرو ...

کامل بود مثل ماهای قبلش؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
ای وای الان بهتری؟؟ من برعکس شما دچار یبوست شدم تا ۱هفته.. درد اما نداشتم. دکتر گفت ۴۸ساعت بعد از پا ...

پري سلام خوبي؟ بيين شما ديفريلين رو برا انتقال داري يگه درسته؟ من رفتم گفت دومي رو فعلا نزن بيا معاينه كنم تا بعد بگم، گيج شدم، گفت اگر شرايط خوب باشه شايد انتقال بده شااايد

...
مهیا جون جون خوبی بازم اون حالتارو داری از خودت بهم خبر بده؟

بهار جون يه كوچولو فقط تپش قلب دارم البته گاهي نه يك ريز

هيچ حالت ديگه اي ندارم، خيلي خيلي دقيق بخوام بهت بگم ميتونم بگم اون تپش قلب هم شايد به خاطر اضطراب و ترس از اين آمپوله باشه🙈 شايد اصلاً امپول بينوا خودش در حد يكي دو تزريق عوارضي نداشته باشه حالا به قول رويا ما عطسه هم بكنيم ميگيم از اونه😂😂 ببين من همش قاطي ميكنم واس كدوممون برا چي بوده تزريقه،، شما برا چي داري اين ديفريلينو؟ قراره بعد از عيد انشالله بري پانكچر؟؟

...
عزیزم تو خبر داری تو تاپیک کسی مثل من بوده آیا؟ ☺️

عزیزم تو تاپیک یادم نیست ولی میدونم بودهمسی که آز اولش - و دومی + بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com