2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اوایل ۵ میخوردم بعدش شد ۱ من یک شیطنتی کردم شنیده بودم برای تشکیل قلب خوبه ۵ خوردم. بعد سونوی ق ...

من سر دخترم تا 7 ماه 5 خوردم شکر خدا مشکلیم نداره.... 

البته طبق تجویز دکتر چون من تو mthfr جهش داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزم سه خطي يعني چي؟

فکر کنم یعنی دو لایه باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هاي كه نتيجه گرفتن ميشه بي زحمت بگيد كجا رفتين و آزمايشاتون و روال كار و هزينه ش چقدر شده.؟ ممنو ...

برا منو که روند درمانم صفحه اول هست..... 

سلام خوبید،،،کسی میدونه این امپولای انوکساپارین رو تا چندماهگی میشه زد دور ناف؟؟؟

من تقریبا هر دو بار تا آخرش دور ناف زدم.... 

سر دخترم اواخر هر از گاهی به رونام زدم اما سر پسرم همه رو دور ناف زدم..... 

عزیزم شنیدم تک و توک این داروهارو ولی ما کلا فقط طبق تجویز دکتر مکمل استفاده کردیم.... 

چندروز پیش با یه اورولوژیست انلاین صحبت کردم و بم گفت ارتومول‌فرتیل‌پلاس بگیرین اول فکردم ۲تا دارو بعد که سرچ‌کردم‌دیدم یه اسم یه قرصه گفت این خیلی خوبه حالامن نمیدونم ماه بعد اینی ک‌الان گفت بگیرم یا همون پروفرتیل بگیرم براش دوباره

دکتر اورولوژیست فقط ویتامین ای سلن پلاس و ریپروستازیس داد من رفتم پیشش میگه جرا دارو میخرید برید میکرو میگم خوب شوهر من راضی نمیشه دارو قوی بدین میگه نه وقتتون تلف میکنید با همچین دکتری ک فقط نا امید میکنه مارو من چیکار کنم اخه برا همین تصمیم گرفتم‌خودم دارو بگیرم براش شوهرمم با داروهای قوی پیشرفت میکنه اما لازمه بدونم چه داروهایی خوبه

بچه ها هیچ دردی و طبیعی جلوه ندید . من شنبه پانکچر شدم و هایپر دارو میگیرم و حس کردم دردام طبیعیه . ...

ای وای الان بهتری؟؟ من برعکس شما دچار یبوست شدم تا ۱هفته.. درد اما نداشتم. دکتر گفت ۴۸ساعت بعد از پانکچر بیا. و رفتم شکممو فشار داد و گفت خوبه.. یعنی بهت نگفتن بیا چک کنیم؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام من امروز ده انتقالم بود بی بی گذاشتم منفی شد خیلی ناراحتم کمر درد خیلی شدیدم گرفتم فقط ی جنین گ ...

عزیزم به بی بی اعتباری نیست.... 

چرا با روح و روانتون بازی نکنین.... 

عزیزم من روز هشت انتقالمه از موئد پریود مم گذشته ولی اصلا لک لانه گزینی ندیدم شما دیدی لک😢

عزیزم همه که قرار نیست لک لانه‌گزینی ببینن....