2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
غصه نداره نی نی جان میخواد با سال جدید بیاد بچه مون خاص فکر میکنه انشالله که بهترین ها برات اتفاق ...

ممنونم از قوت قلبی که بهم میدی

برات آرزوی بهترینها رو دارم دختر خوش قلب❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام مامانایه مهربون❤❤❤❤❤ من امروز سه تا نی نی خوشگل انتقال دادم😍 محتاجم به دعاتون جنین شناس گفت ...

بسلامتی عزیزم

خوش اومدن 

انشالله که سفت و محکم جا خوش کنن و بسلامت به دنیا بیان😙🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جانم ان شاءالله که خیره و فروردین توی بهترین شرایط باشی و بهترین ها برات اتفاق بیفته.

ممنونم عزیزم 😘دعا می کنم که همین روزها خبر بارداریتو برامون توی تاپیک بذاری😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام مامانایه مهربون❤❤❤❤❤ من امروز سه تا نی نی خوشگل انتقال دادم😍 محتاجم به دعاتون جنین شناس گفت ...

گرید جنین ها رو میدونی؟

اونایی که از بین رفتن گریدشون چی بوده؟ 

میدونی ، یکم فکرم مشغولِ من که تخمک هام انقدر کمِ اگر فریز بشن و در نیان چه کنم🙁

ان شاالله 😍😍 باورکن برای همه ی بچه های اینجا ازته قلبم دعا می کنم که به حرمت خانوم فاطمه ی زهرا(س ...

نازنین جان عزیزم آندومتر به استرس خیلی مربوطه

و البته رژیم لوبیا و انتی اکسیدان ها و امگا۳ و پودر اینفولیک 

اینا رو مداااام بخوری و آرامش داشته باشی واقعا تاثیرش رو تو ۲ماه میبینی

دوستای گلم من اول 8121 هستم پس هر کسی اتفاقات مهم این 30 و اندی صفحه رو میدونه منم در جریان بذاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 ممنون از تبریکت عزیزم من خیلی نگران شدم بابت تیتر بتام فقط التماس دعا دارم❤

روز مادر ر بهت تبریک میگم مامان مهربون.....قراره سال بعد بابابا جونش برات کادو روز مادر بخرن.البته امسال هم خودش ر برات کادوکرده.  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.