2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله قطعا اگه علاقه داره بزارین

تو ایران شغل مردونه محسوب میشه

ولی درکل بازار کار خوبی داره و مهاجرت پذیره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
باید بری محل کار رو چک کنی

به عنوان رشته فک کنم میگن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

خب طبیعتا اگر از نظر خودتون دخترتون به بلوغ فکری رسیده که خیلی براش خوب میشه اگر وارد جامعه بشه

اول اینکه از افسردگی احتمالی این سن جلوگیری میکنه

دوم اینکه زودتر به استقلال میرسه و از لحاظ روحی قوی تر میشه

اما بازم بستگی داره که بنظرتون ایا دخترتون به اون بلوغ فکری ای رسیده که امادگی بودن در جامعه رو داشته باشه؟ یا هنوز بچست و ممکنه بودنش توو جامعه فعلا براش خطرساز باشه ؟

برو محل کارشو چک کن

راجع ب آدمایی ک اونجان تحقیق کن

در کل وقت درس خوندنشه 

اگ میتونی قانعش کن بگو 

بعد ۱۸سالگی برو سر کار

البته وضع مالیتونو نمیدونم 

شاید چیزایی دلش میخواد ک داشته باشه 

خودش کار کنه بخره

مادر نیستم ولی پونزده سال خیلی کمه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

بعد دیپلمم رفتم سرکار

معمولا خواهرم میومد محل کارم رو میدید اگه تایید میکرد میزاشتن برم 😕

مونتاژ کاری ساعت کاریش بالاست معمولا خسته نمیشه بچه ؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
اها کاراموزی ک از طرف مدرسه میرن ؟؟؟

فک کنم منظورشون همچین چیزیه

چون مونتاژکاری شغلی نیس ک یک دختر پونزده ساله بتونه بره