2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی خاکستری جون امیدم به خداست منتظر معجزه اشم ❤❤❤

مبارک مامان خانمی  مبارکه عزیزم نگران نباش من یه جایی خوندم معمولا زیر ۱۰  منفیه  برای شما که بالای  

بعدشم بهتون که گفتن مثبته  

به این فکر باش که ۹ ماهو باید چجوری باید بگذرونی 😆😆

باید بخوری و بخوابی حسابی بشی گرده و قلنبه😋😋😋😋

انا جون من چهارشنبه انتقال داشتم روز ۵-۶میشم امروز یدفعه به عالم ترشحات کرم داشتم مثل خونریزی که آد ...

اون ترشحات عالیه معمولا علامت بارداریه😍من باردار بودم اونجوری بودم😍😍

...
کاش تو اون مدت نزدیکی داشتی و گرفته باشه... دکتر جواب برای همه چی داره....اصلا فکر مریض نیستن🤕

خدا ازدهنت بشنوه مادر مهربون😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
گندمک که مامان شده....  خاکستری هم انشالله مامان شده من هنوز 20-30 صفحه کم کم عقبم.....

😢😢😢😢😢 کاش تاسه شنبه مادر بمونم میترسم این روزهای آخر مادر بودنم باشه 😢😢😢 خدا بهم کمک کنه دستم و بگیره 😔

چه خوب پس حتما شما هم مثل ما شانس طبیعی رو داشتید که دکتر پیشنهاد داده این که خیلی عالیه. انشالله بز ...

ان شاالله 😍😍

باورکن برای همه ی بچه های اینجا ازته قلبم دعا می کنم که به حرمت خانوم فاطمه ی زهرا(س)راحت وبی دردسر بارداربشن وجز یه خاطره ی محو چیزی از این روزها ی انتظاروروزهایی مثل دیروز من که آدم به حالت مضطر می رسه یادشون نمونه وحسابی سرشون با فندقاشون گرم بشه🙇🙇🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
گندم مممممممممم جون دختر ما که تبریک گفتیم قبلا بازم میگیم😍😍😍 خدایی خیلی بیخود جوش میزنی یعن ...

ممنون از تبریکت عزیزم من خیلی نگران شدم بابت تیتر بتام فقط التماس دعا دارم❤

نازنیین جون..حتما خیریتی بوده عزیزدلم ناراحت نباش.انشاءلله خودتو تقویت کن اماده باش واس بعد عید ک قر ...

ممنونم نفسی جان 

دعا می کنم که به زودی زود دلت با اومدن یه دوقلوی نسالم وصالح ونازدختر وپسر شاد بشه😍😍