2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

بچه ها شما من رو وسوسه كرديد😓 فردا يواشكي بي بي بزارم چه كنم از دستتون😰هم ميترسم هم هيجان دارم . آناجون مي بيني چجوري آدم رو از راه به در مي كنن😕

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت  سفیده تخم مرغ پروتئین زیاد داره، یعنی هر چی پروتئین بخوریم بهتر ...

عزیزم سفیده پروتئین داره تما نوع خاصشو داره که خیلی خوبه برا پیشگیری از هایپری و درمانش..... 

سفیده آلبومین داره..... 

حتی کسایی که هایپر بشن سرم آلبومین براشون تجویز میشه..... 

علاوه بر سفیده گوشت و مرغ و ماهیم بخوری خوبه اونام سرشار از پروتئینن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همه خوشگلا خوبین😘 بچه ها از حاکستری و گندمک چ خبر؟ننه شدن ایشالا؟؟؟

گندمک که مامان شده.... 

خاکستری هم انشالله مامان شده من هنوز 20-30 صفحه کم کم عقبم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
علائم تا دلتون بخواد داشتم یادته بهت میگفتم من امیدی ندارم چون روز دهم و یازدهم لکه دیدم دیگه کلا ام ...

پس خاله پری ورپریده کجا رفت؟؟؟؟ 

دیگه نبینما از این حرفهای بد بد بزنی..... 

خانما کسی نمیدونست شرایط قبل انجام آزمایش ایمنی انعقادی چیه ؟؟؟ من روزی سه تا متفورمین میخورم اشکال نداره ؟؟؟ تو روز های پریود میشه این آزمایشو داد ؟؟؟

خداجونم شکرت       
خانما کسی نمیدونست شرایط قبل انجام آزمایش ایمنی انعقادی چیه ؟؟؟ من روزی سه تا متفورمین میخورم اشکال ...

از دکتر بپرس....یا مسئول آزمایشگاه

آخه ازمایشای ارزونی نیست....

من خودم آزمایشگاه گفت هر وقت میخوایی بیا....بعضیا شو ساعت 8 شب دادم.

اما کاریوتیپ رو چون قبلش میخواست مشاوره بده ساعت خاصی گفت بریم...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نازنین جان تا حالا سیکل نچرال رو امتحان کردی؟میخوای به دکترت پیشنهاد بدی؟

آزی جان 

این بار مثلا سیکلم نچرال بود ولی دکتر ۷تا فوستیمون ولتروزول داده بود تا ضخامت رحمم رو بالا ببره ولی اونقدر تاثیری نداشت روم وروز دوازده سیکل ضخامتم۶.۶ بودومایع آزاد داخل رحمم دیده می شدوتخمک هم احتمالا زودتر آزادشده بود

همزمان باهاش ۲۰تا هم سوماتروپین داشتم روزی دوتا می زدم نزدیک ۲تومن فقط هزینه ی داروها ومکمل هام شد

دکترم گفت احتمالا در اثر دوتا عمل رحم که داشتی گیرنده های استروژن رحمت آسیب دیده که رحمت به دارو خوب جواب نمیده

گفت دوتا سیکل دیگه برات باروشهای دیگه امتحان می کنم تا ضخامتت بالا بره اگه نشد دیگه کاری نمی تونم برات بکنم

دیروز خیییلی به هم ریخته بودم وتا شب کارم فقط گ ری ه بود ولی امروز به لطف خداخودم رو جمع وجور کردم وامیدم رو فقط به خدا بستم❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آزی جان  این بار مثلا سیکلم نچرال بود ولی دکتر ۷تا فوستیمون ولتروزول داده بود تا ضخامت رحمم رو ...

کاش تو اون مدت نزدیکی داشتی و گرفته باشه...

دکتر جواب برای همه چی داره....اصلا فکر مریض نیستن🤕

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم غربال از 11 هفته و 1 روز شروع میشه نگران نباش.....  البته دوست داری دیرتر برو من خودم هر ...

ممنون آنا جون.❤

زنگ زدم مطب کیشانی هم گفت میخای دیرتر برو استرس نداشته باشی.منم یه چهارروزی عقب انداختم.

فقط نسخه ای که دکتر نوشته زیرش تاریخ یازده ام زده.

تاریخ ویزیت.بنظرت مشکلی ایجاد نمیکنه اون؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آزی جان  این بار مثلا سیکلم نچرال بود ولی دکتر ۷تا فوستیمون ولتروزول داده بود تا ضخامت رحمم رو ...

نازنین جان منم همینطور بودم هرچی به دکتر میگفتم بدن من به هورمون جواب عکس میده قبول نمیکرد تا اخر با پافشاری خودم قبول کرد سیکل نچرال رو بدون هیچ دارویی شروع کنم. من که با چهارتا استرادیول و بوسرلین و پی ار پی و ...... به ۸ نمیرسیدم بدون دارو فقط با پیاده روی و لوبیا و گوجه و گرمیجات به بالای ۸ میرسید حتی به نزدیک ۹ هم رسید یه بار. 

سلام مامانایه مهربون❤❤❤❤❤

من امروز سه تا نی نی خوشگل انتقال دادم😍

محتاجم به دعاتون

جنین شناس گفت از پنج تا جنینی که داشتم همینا مونده دوتاشون موقع باز شدن فریزشون از بین رفتن😐

توکل بخدا امیدم به همین فندوقامه