2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
خب پس  حتما بی بی بزن و اگه پری نیومد از رو هم بده

بی بی چک زدم امروز.

روی خط T سفیده.این یعنی چی؟ خراب بوده فک‌کنم بی بی چکه.

یا میخواسته بگه بابا منفی در منفیه ، ول کن ما روووو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه دوستم مرسی ❤❤من این یکی دو ساعت آخر تا جواب آزمایش اندازه کا این ۱۵ روز استرس دارم

گندم جون جواب خوشکله نیومد.منتظریمااا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من شنیدم بچه های مییکرویی وقتی به دنیا میان باید خیلی مراقبشون بود... اگه عصبانی بشن جثه شون چندبراب ...

واااای خدا نکشتت رویا..ترکیدم از خنده      

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم حدس میزنم. البته دو تا همینجوری شد. اولیه که روی خط Cهم هاله انداخت

مرجان بذار فردا صبح ی مارک دیگه رو امتحان کن عزیزم

بی بی چک زدم امروز. روی خط T سفیده.این یعنی چی؟ خراب بوده فک‌کنم بی بی چکه. یا میخواسته بگه بابا م ...

واسه من دوبار اینطور شد یه بارش ۵ روز بعدش پری اومد و هیچی و یه بارش پری نیومد و باردار بودم 

باید منتظر باشی یا آزمایش بدی 

بی بی چک زدم امروز. روی خط T سفیده.این یعنی چی؟ خراب بوده فک‌کنم بی بی چکه. یا میخواسته بگه بابا م ...

خراب بوده گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
واسه من دوبار اینطور شد یه بارش ۵ روز بعدش پری اومد و هیچی و یه بارش پری نیومد و باردار بودم  ...

آره همون صبر بهتره.

آخه روم نمیشه برم آز.

شوهرم میگه توهم زدی.

عاقاااااا خودتوووو اماده ی قر دادن کنید

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️💃💃💃💃💃💃💃

تا گندمی میاد گرم بشید

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
تو عکس سمت چپی کاملا مثبته  راستی کورتاژ شدی بعدش؟

راستیه خط دومش سفیده.یعنی تمام بک گروند صورتی خیلی کم رنگه.جوری که جای خط سفیده.مثل رنگ قبل از تست زدن.

آره.کورتاژ شدم.

ممنون اخه امروز دلم گرفته چرا نمیدونم🙁 نه واله روانی شدم فقط لک....تا اخر هفته ببینم چی میشه.....ا ...

منم یه روزایی این شکلی میشم خیلی دلم میگیره دلم میخواد گریه کنم یجورایی بی قرار میشم خدا خودش بهمون ارامش بده