2777
2789

خاک تو سرش کنن زنیکه عقده ای روانی 

لیاقتش همون عروس کوچیکشه که رفته ازش شکایت کرده گفته مادرشوهرم منو از خونه بیرون کرده کتکم زده و میخواد جهیزیمو ببره بفروشه 😏 خلایق هرچه لایق 

ظهر زنگ زده به شوهرم ، گوشی شوهرم دست دخترم بود خودش خواب بود ، دخترم گفت مامان عزیزه جواب بدم؟ گفتم آره جواب بده بگو بابام خوابه ، دخترم تا گوشی رو گذاشت دم گوشش مادرشوهرم انگار داره با دشمنش حرف میزنه برگشته میگه الو گوشی رو بده به بابات ببینم 😏 دخترم گفت سلام عزیز بابام خوابه گفته منو بیدار نکنید ، برگشته از اونور میگه برو بیدارش کن کار واجب دارم بدو ، منم گفتم پاشو برو بیدارش کن ، دخترم رفت بیدارش کرد گوشی رو داد دستش برگشته میگه بیا ضامن داداشم شو میخواد وام برداره ، شوهرم چنان داد زد سرش من پریدم ، برگشت گفت واسه همین منو بیدار کردی؟ نمیتونستی چند ساعت بعد بهم زنگ بزنی؟ مگه من نگفتم منو از خواب بیدار نکنید سردرد میگیرم بابا چرا نمی‌فهمی ، از اونور فقط شنیدم با جیغ و داد حرف میزد شوهرمم گوشی رو قطع کرد خاموش کرد خوابید 

همیشه همینطوره ، با من و دخترم دشمنه انگار خودش میخواست با پسرش ازدواج کنه ، صد رحمت به هَوو ، یعنی یدونه زبون خوش و شیرین نداره ، عوضش مامانمو بگم خداشاهده بیشتر از من دخترمو دوس داره یعنی یکبار نشده بیاد خونمون دست خالی باشه ، همیشه خوراکی برای دخترم میگیره ، دخترم هم وابستشه ، ولی مادرشوهرم هرسال یدونه عیدی میداد که اونم چند ساله قطع کرده ، تازه دخترم هر وقت از مادرم جلو اون تعریف میکنه مادرشوهرم با اخم میگه مادرت بچه رو با همین کارا کشیده سمت خودش ، منم گفتم خب توأم از این کارا کن بعدشم بچه جایی میره که محبت ببینه تو یدونه عزیزم یا فلانی جان نمیگی به بچه درست عین دشمنا رفتار میکنی انتظار داری بچه بیاد سمتت 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرص نخور دیگع اون عوض بشو نیست

از این حرصم میگیره که پسرشو من آدم کردم هیچی نداشت یدونه خودش بود یدونه شلوارش من گشنگی کشیدم پول رهن خونه جور کردم ماشین خریدم براش بچه آوردم اونوقت یه کلمه نمیگه دستت درد نکنه که زن خوبی برای پسرم هستی بدتر یه چیزی هم انگار بدهکارم بهش 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

وقتی همسرتون میخوان بخوابن و ازتون میخان بیدارشون نکنین ، بگید گوشیشون رو بذارن روی حالت پرواز که زنگ نخوره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
برای چی تلفن شوهرت رو جواب میدین؟اگه با شما کار داشتن به شما زنگ میزدن

خودش بهم گفته من خواب بودم جواب بده آخه گاهی وقتا همکاراش زنگ میزنن مثلاً میگن بره سرکار یا نره ساعت چند بره ساعت چند نره 

اینم تا دیدم اون زنیکست گفتم دخترم جواب بده بگه خوابه چند ساعت دیگه زنگ بزنه که اونم نفهمه دیگه نمیفهمه طرف خوابه یعنی چی 

ولی از سری بعد جواب نمیدم بمونه پشت گوشی لیاقت نداره 

از این حرصم میگیره که پسرشو من آدم کردم هیچی نداشت یدونه خودش بود یدونه شلوارش من گشنگی کشیدم پول ره ...

تو منتظر دستت دردنکنه اونی؟

زندگیتو کن عزیزم خدا برات شوهر و دخترتو نگه داره

همینکه شوهرت قدرتو بدونه و اینا رو از یاد نبره کافیه

معلومه رابطش با مادرشم خوب نیس

وقتی همسرتون میخوان بخوابن و ازتون میخان بیدارشون نکنین ، بگید گوشیشون رو بذارن روی حالت پرواز که زن ...

رو سایلنت بود دخترم اسمشو دید گفت جواب بدم گفتم جواب بده بگو خوابه چند ساعت بعد زنگ بزن ، ولی از سری بعد دیگه جواب نمیدم 

تو منتظر دستت دردنکنه اونی؟زندگیتو کن عزیزم خدا برات شوهر و دخترتو نگه دارههمینکه شوهرت قدرتو بدونه ...

نه منتظر نیستم اون بگه دستت درد نکنه به دردم نمیخوره انقد که از چشمم افتاده ولی حداقل انتظار دارم با نوه ی خونی خودش درست برخورد کنه اونو قاطی من نکنه اون هنوز بچست خوب و بد رو تشخیص نمیده دلش میشکنه 

خودش بهم گفته من خواب بودم جواب بده آخه گاهی وقتا همکاراش زنگ میزنن مثلاً میگن بره سرکار یا نره ساعت ...

این بلا قبلا سر من اومده منتها یه مدل دیگه

همسرم حمام بود و همون موقع مادرشوهرم زنگ زد گفت مهمان سرزده میخاد بیاد و همین الان میخاد بیاد خونه تون.همسایه مادرشوهرم بودیم .منم تازه زایمان کرده بودم.گفتم شوهرم حمامه و باشه یه وقت دیگه

گفتن امشب میخان بیان و خلاصه قرار شد بعد از شام بیان

و این که چرا همون لحظه نگفتم مهمان بیاد شد شروع جنگ و قهر مادرشوهرم با من

شما هم حواستون باشه از این به بعد هر وقت شوهرتون خواستن تلفنشون رو جواب بدین ، فقط تلفنهای کاریشون رو جواب بدین.مابقی اقوام و ... رو جواب ندید.اگه کاری واقعا واجبی داشته باشن ببینن همسرتون تلفن رو جواب نمیدن به شما زنگ میزنن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.