2777
2789
عنوان

اگ بفهمید ی کسی پنهونی صیغه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 153 پست
یه تسبیح میگیرم دستم ... روزی صدبار میگم به من چه ...تو کسی نباش ک بخوای آرامش اون خانوم و بهم بزنی

چرا نمیفهمی واقعا خودتو میزنی ب اون راه؟؟

نگفتم همسایمون ،گفتم ی ادم خیلیییی نزدیک

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد جالبه کاربره می گه مردا از افسردگی و فشار کار و خستگی میرن دنبال این چیزا.چطور برن دنبال اینکار ...

همونو بگو 

فشار کار روی خانمای شاغل و بچه دارم هست

پس....

یه سریا شوهراشون کونشون گوهیه میخوان بقیه رو هم مثل اونا کنن

شاید طرف دلش نخواد آلتی که برای یه ج ی ن دا استفاده شده بخوره به بدنش

نزدیکای من همشون صیغه ای را دارن 😂🤫بعضیهاشون خانمهاشون میفهمنبعضیاشونم نه اینروزا خانم خراب و پولک ...

پس ازدواجم یه چیز خطرناک و بیخودیه با این اوصاف

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️
بسیار کار نادرستیه تو چ میدونی چی کم داره ک صیغع کرده یا طبعش چ جوریه خدا بخواد زنه هم‌میفهمه کار ند ...

یعنی به نظرتون کار ایشون نادرسته بعد اونی که با وجود زن داشتن ، یکی دیگه رو صیغه میکنه کارش درسته ؟

وای از این طرز فکرا ...

cherry lady 🍒

عزیزم بخدا دلم میسوزه ی ادم خیلییی نزدیکه اینجا میترسم بگم ی دعوای مفصل باهاش کردیم

خوب رفتيد باهاش دعوا كرديد كه پس چرا اينجا سوال ميكنيد كه چكار كنم ؟؟؟

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
بعد جالبه کاربره می گه مردا از افسردگی و فشار کار و خستگی میرن دنبال این چیزا.چطور برن دنبال اینکار ...

زن بدبخت بجای اژانس اتوبوس سوارمیشه میوه نوبر نمیخره لباس نمیخره ابروداری میکنه بچه بزرگ میکنه  پس انداز میکنه یه زن دیگه با یه لنگ هوا کردن مفت میریزه تو جیبش و شکمش 

اینا مریضن 

دلم میخواد بدونم اگه برای خودشون یا اطرافیانشون هم اتفاق بیوفته میگن لابد مرد دلیلی داشته ؟

چجوری انقد مرد زلیل و تشنه توجه مذکرن ...

cherry lady 🍒

چرا نمیفهمی واقعا خودتو میزنی ب اون راه؟؟نگفتم همسایمون ،گفتم ی ادم خیلیییی نزدیک

من نظر خودم و کاری که خودم انجام میدم و گفتم ...

شما می تونی همین فردا به طرف اطلاع بدی 

امیدوارم هیچ وقت برای نزدیک ترینت اتفاق نیافته اونوقت میبینمت ک سرت کجای طرفه

کلا عادت به فوضولی ندارم

خدارم قبول داشته باشین گفته ابرو کسی رو نبر

به من چه ابروشو ببرم؟ شاید سرش خورد به سنگ باز خوب زندگی کردن

وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚

من نمیگم گفتم درسته یا نه ولی کسایی که میگن سرت تو زندگی خودت باشه اگه شوهرشون این کارو میکرد انتظار ...

اخ گفتییی قربون ادم چیز فهم

همین اتفاق تو زندگیشون بیافته دنیارو بهم میریزن 

بعضی از خانوم ها ک هم جنس ما هستن میگن خب صیغه کرده حتما دلیل داشته

ما خودمون ب مردا باج میدیم انتظار داریم بهمون خیانت نشه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

فک کنم این کاربر یا خودش ازین مدل زنهاست  یا یه مرد هوسران هست که پشت کاربری زن قایم شده  و حرفای زننده میزنه ،وگرنه اصلا طبیعی نیست که یه زن از صیغه و خیانت و هرزگی دفاع کنه 

یعنی به نظرتون کار ایشون نادرسته بعد اونی که با وجود زن داشتن ، یکی دیگه رو صیغه میکنه کارش درسته ؟و ...

نگفت اون کارش درسته😐😐میگه تو ابرو کسی رو نبر

چرا همه چیو قاطی میکنین؟ 

وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚

اسی عزیزم اروم باش

من میگم ی راه چاره بگین اون میگ تو تربیت نداری واقعا موندم