یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد جالبه کاربره می گه مردا از افسردگی و فشار کار و خستگی میرن دنبال این چیزا.چطور برن دنبال اینکار ...
زن بدبخت بجای اژانس اتوبوس سوارمیشه میوه نوبر نمیخره لباس نمیخره ابروداری میکنه بچه بزرگ میکنه پس انداز میکنه یه زن دیگه با یه لنگ هوا کردن مفت میریزه تو جیبش و شکمش
امیدوارم هیچ وقت برای نزدیک ترینت اتفاق نیافته اونوقت میبینمت ک سرت کجای طرفه
کلا عادت به فوضولی ندارم
خدارم قبول داشته باشین گفته ابرو کسی رو نبر
به من چه ابروشو ببرم؟ شاید سرش خورد به سنگ باز خوب زندگی کردن
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏
بعد جالبه کاربره می گه مردا از افسردگی و فشار کار و خستگی میرن دنبال این چیزا.چطور برن دنبال اینکار ...
فک کنم این کاربر یا خودش ازین مدل زنهاست یا یه مرد هوسران هست که پشت کاربری زن قایم شده و حرفای زننده میزنه ،وگرنه اصلا طبیعی نیست که یه زن از صیغه و خیانت و هرزگی دفاع کنه
یعنی به نظرتون کار ایشون نادرسته بعد اونی که با وجود زن داشتن ، یکی دیگه رو صیغه میکنه کارش درسته ؟و ...
نگفت اون کارش درسته😐😐میگه تو ابرو کسی رو نبر
چرا همه چیو قاطی میکنین؟
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏