2777
2789

گفتم شبی بریم بیرون گفت پس یه شام خوشمزه درست کن تا بریم گفتم مرغ تموم کردیم چی درست کنم شام بخر 

گفت باشه پس دوتا ساندویچ میخرم 💔😐😏😏😏

گفتم ساندویچ چیه آخه پس هر کدوم از خونه شام میخوریم میریم بیرون 😏💔گفت باشه!! گفتم واقعاً که نوشت میریم یه پیتزا دونفره میخریم 💔💔💔💔

بعد بهش گفتم دوتا لیوان یک بار مصرف بزرگ بگیر با کمی قهوه از داخل مغازت بیار آیس کافی درست کنم نوشته برام نه نمی‌خوام همه میرن بیرون یا ما میخوای عکس بگیری تو

نوشتم عقب مونده همه مردم عکس میگیرن یعنی پول دوتا لیوان یک بار مصرف هم نداری 💔💔

آدمی نیست که برام چیزی نخرع اما از هفته قبل که میوه های استوایی خریده  برام میخواد جبران کنه خسیس بازی در میاره 😏

بهش گفتم شاید شبی نیام و بلاکش کردم اونم نوشت خدافظ 💔خیلی ناراحتم بنظرتون کی مقصره ؟؟

چیکار کنم باهاش 

💚 خوشحالم که سردار شهیدم  حاج قاسم رو توی خواب دیدم با چهره نورانی و گره از مشکلاتم باز کرد💚تو تنها شهیدی بودی که بعد از حسینم (ع) برات خون گریه کردم 🖤من بهت یقین دارم حاجی🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤍خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم 👑🇮🇷بنازمت وطنم👑🇮🇷سلام بر آن امام زاده ای که به من سلام داد و هرگز او را دیگر نه شناختم نه دیگر حرمش را توانستم زیارت کنم😭😭سلام بر حسینم(ع)

بیشتر ببینید

چی بگم. 

چند سالته مگه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم. چند سالته مگه

۲۱

💚 خوشحالم که سردار شهیدم  حاج قاسم رو توی خواب دیدم با چهره نورانی و گره از مشکلاتم باز کرد💚تو تنها شهیدی بودی که بعد از حسینم (ع) برات خون گریه کردم 🖤من بهت یقین دارم حاجی🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤍خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم 👑🇮🇷بنازمت وطنم👑🇮🇷سلام بر آن امام زاده ای که به من سلام داد و هرگز او را دیگر نه شناختم نه دیگر حرمش را توانستم زیارت کنم😭😭سلام بر حسینم(ع)

بیشتر ببینید

وضع مالیش چطوره؟

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

وا چقدر بچه ای 

درست مثل آدم بگو چی میخوای 

ساندویچ که خیلی خوبه 😐😐 توقع داری استیک برات سرو کنه

بعدشم آیس کافی میخوای برو کافه بخورید باهم 

یا اومدنی خونتون درست کن براش

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
😐😐😐😐ساندویچ و پیتزا مگه شام نیست؟🤔

نه ساندویچ خیلی خسیسانه هست 😑

بیشتر ببینید

خب نمیشه یه طرفم قضاوت کرد باید ببینی پول داره درآمدش چقدر سطح توقع شما چقدر و اینکه با حرف زدن میشه حلش کرد و با مردا باید مستقیم حرف زد مثلا عشقم امشب بریم بیرون پیتزا بخوریم یا فلان چیز بخوریم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم