یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فرض کن گفتی زنش بگه خودم خبر دارم یا به تو چه چیکار میکنی؟ تو اینجور موقعیت ها خیلی زن ها پشت شوهرشون درمیان حاضر نیستن زندگی شون خراب بشه تهش دو روز قهر کنن برمیگردن سر زندگیشون
سرم اومده از کجا میدونی نیومده؟😐 ولی اون لحظه بی اطلاعیم بهتر از سکته خفیفی نبود که برام اتفاق افتا ...
نه باید هزار تا بدبختی پیش بیاد فقط که اینا برن بگن
خب بابا برید بگید باریکلا
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏
فرض کن گفتی زنش بگه خودم خبر دارم یا به تو چه چیکار میکنی؟ تو اینجور موقعیت ها خیلی زن ها پشت شوهرشو ...
دقیقا
فقط اون بیچاره ای ک مثلا دلسوزی کرده خراب میشه
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏
اخ گفتییی قربون ادم چیز فهمهمین اتفاق تو زندگیشون بیافته دنیارو بهم میریزن بعضی از خانوم ها ک هم جنس ...
ببین گفتنش هم واقعا الکی نیست ادم باید اول بسنجه ببینه واکنش اون خانم چیه و میتونه بپذیره و جدا بشه یا از حقش دفاع کنه و زندگیش رو نجات بده یا قراره هی حرص بخوره و کل زندگیش بشه زجر
ولی نگفتنش و به من مربوط نیس هم واقعا درست نیس
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کار آقا صد درصد اشتباهه.ولی ممکنه اون مرد سرش به سنگ بخوره و پشیمون شه با این نسخه شما که اون زندگی کلا از هم میپاشه.اگه توش بچه هم باشه آه اون بچه ها زندگی آدم و میگیره.تو این شرایط بهترین کار اینه خودمون و قاطی زندگی دیگران نکنیم
واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید