2777
2789
عنوان

اگ بفهمید ی کسی پنهونی صیغه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 153 پست
شاید توبه کنه پشیمون شه ولی تو بری بگی همچیو بدتر کنی ی زندگیو از هم بپاشونی با کارت زندگی بچه و همر ...

ن صدردصد ک ب زنش نمیگم چون با خودش ی دعوای مفصل راه انداختیم خداکنه سرعقل بیاد

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار کار نادرستیه تو چ میدونی چی کم داره ک صیغع کرده یا طبعش چ جوریه خدا بخواد زنه هم‌میفهمه کار ند ...

عزیزم گفتم ی ادم خیلییییی نزدیک اینجا نمیتونم بکنم

شما ببینی هم خونت داره خودشو میندازه تو اتیش بی تفاوت میشینی؟؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

ماهم از این چیزا خبر داریم ولی نمیگیم،چون زن خودشون می‌دونه مطمئنا 

ندونه هم ب من ربطی نداره بگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
زرنگ باش و خودتو از اين مسائل بكش بيرون كه عاقبت نداره مسائل ناموسي خيلي سنگينه اصلا دخالت نكن كه بد ...

عزیزم بخدا دلم میسوزه ی ادم خیلییی نزدیکه اینجا میترسم بگم 

ی دعوای مفصل باهاش کردیم

سرمو از تو باسنشون میکشم بیرون

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛      جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 

بیشتر ببینید
من حتما یه تجربه ایی دارم که اینو میگمفکر کردی اون زن عکس العملش چیه؟ جدا میشهاکثرا که میبخشنته اش خ ...

میدونم من ک محاله بگم با خودش یعالمه دعوا کردیم ک سرعقل بیاد

چه آدم خیانتکار آشغالیه. واقعا نمیدونم ولی شاید به زنش بگم. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید

چون میگی از نزدیکانت هست به‌خانومش بگو به صورت نامحسوس که‌ مثلا "خیلی خیانت زیاد شده، یه‌دوستم اینطوری بود مشکوک شد به شوهرش خیلی حواسش بهش‌بود چکش‌کرد آخرش فهمید یه زن رو‌صیغه کرده ما هم‌خیلی باید حواسمون باشه، نه این‌که بددل باشیم ولی باید مراقبت کنیم از زندگیمون و حواسمون باشه اگر خطایی کرد شوهرمون سریع بفهمیم."

بعضیا راحت میگن بگذر ولی این صیغه ای ها که عده نگه نمیدارن‌ همش میشه‌حرام، بعد فکر کن بیماری مقاربتی میگیرن منتقل میکنن به زنشون تازه این‌وسط تنوع طلب میشن و دیگه‌نمیشه جمعشون کرد 

عزیزم گفتم ی ادم خیلییییی نزدیک اینجا نمیتونم بکنمشما ببینی هم خونت داره خودشو میندازه تو اتیش بی تف ...

قطعا نه ولی تو خراب میشی این وسط پس ولش کن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛      جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 

بیشتر ببینید

من نمیگم گفتم درسته یا نه 

ولی کسایی که میگن سرت تو زندگی خودت باشه 

اگه شوهرشون این کارو میکرد انتظار داشتن واقعا اطرافیان سرشون تو زندگی شون باشه و نگن بهتون؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀