2777
2789
عنوان

اگ بفهمید ی کسی پنهونی صیغه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 153 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که وظیفه تربیت تو رو داشته قطعا خیلی قصور کرده

گمشو بابا از تاپیکم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ن صدردصد ک ب زنش نمیگم چون با خودش ی دعوای مفصل راه انداختیم خداکنه سرعقل بیاد

ما تو اقوام مشابهشو داشتیم خاهر ب خاهر میگف حسودی کرده ک زندگی منو بپاشونه تهشم پرید بغل شوهرش ب همه پشت کرد میدونم نیتت خیره ولی سوتفاهم و دردسر درست نکن برای خودت

بهتره سرت تو لاک خودت باشه این خبرچینیا عاقبت نداره اونی ک میره صیغه میکنه دلایل خودشا داره چیکار دا ...

.....

تا حالا ندیده بودم کسی از صیغه کردن هم دفاع کنه ...

cherry lady 🍒

کثافتای بولهوس زنشون تو خونه یک قرون میکنه دوزار با قناعت اونوقت میره توشکم یه زن دیگه

اره بخدا کاش ببینی زنش چ خانوم و اهل زندگیه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

اون زن بالاخره میفهمه و تصمیم نهاییو خودش میگیره 

در مورد همسرش یه واقعیت وجود داره چه الان لو بره چه بعد تفاوتی نمیکنه همیشه لحظه ای که لو میره وقیح تر میشه و تا ضربه نخوره نمیفهمه 

💚

فقط این ببخشید کاربرهایی که گفتن به ما چه !!!! 

خب کاملا دارین از خیانت و خائن دفاع می‌کنند بعد میگن خدا برای آدم خیانت کار نسازد

اون زن از کجا می‌خواد بفهمه اون شوهر اشغالش با اون زنیکه چه غلطی دارن می‌کنند ؟؟ اون خانم هم حق داره زندگی کنه شاید دوباره اونم عاشق شد 

کثافتای بولهوس زنشون تو خونه یک قرون میکنه دوزار با قناعت اونوقت میره توشکم یه زن دیگه

بعد جالبه کاربره می گه  مردا از افسردگی و فشار کار و خستگی میرن دنبال این چیزا.

چطور برن دنبال اینکار فشار مالی و ....بیشتر نمیشه؟ فقط برای زن و بچه تو فشارن؟ همین پیک می ها ان که بعضی نرها ع.ن شدن

سرمو از تو باسنشون میکشم بیرون

امیدوارم هیچ وقت برای نزدیک ترینت اتفاق نیافته 

اونوقت میبینمت ک سرت کجای طرفه

کسی که وظیفه تربیت تو رو داشته قطعا خیلی قصور کرده

واقعا اگه شوهرت کسی رو صیغه کنه بعد خواهرت مثلا بفهمه دوست داری نگه بهت

فقط برام سواله دعوا نگیر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀