2777
2789
عنوان

اگ بفهمید ی کسی پنهونی صیغه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 153 پست
کاش خودتونو یکم بزارید جای اون خانم ک داره برای ی ادم بیخود بچه بزرگ میکنه جوونیش رو میزارهاگ‌زندگی ...

من حتما یه تجربه ایی دارم که اینو میگم

فکر کردی اون زن عکس العملش چیه؟ جدا میشه

اکثرا که میبخشن

ته اش خودت به عنوان فضول فامیل شناخته میشی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بیشتر ببینید
یعنی شما نسبت به زندگی نزدیکانتون بی تفاوت هستید؟

نزدیکای من همشون صیغه ای را دارن 

😂🤫

بعضیهاشون خانمهاشون میفهمن

بعضیاشونم نه 

اینروزا خانم خراب و پولکی  زیاد شده 

مردها هم ک افسرده و خسته از فشار کار و اینا رو ب این چیزا میارن .

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین سر زندگی خودت اینقدر سرت تو کار بقیه نباشه

اخه چرا شعور ندارین واقعا

میگم ی ادم خیلیییی نزدیک اگ زندگی خودت هم بود ساده رد میشدی ازش؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
به زنش نگو زندگیش خراب میشهاگه میتونی به خودش بگو بترسه

اره باهاش ی دعوای مفصل کردیم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

راستش موقعیت سختیه ،هم دلم میخواد و احساس وظیفه  میکنم بگم زن رو اگاه کنم که  شوهرش داره پشت سرش چه غلطی میکنه،هم از عواقبش میترسم که  برای خودم شر نشه ، و زندگی طرفم بهم بخوره،حالا هر چقدرم زندگیش بد باشه

نزدیکای من همشون صیغه ای را دارن 😂🤫بعضیهاشون خانمهاشون میفهمنبعضیاشونم نه اینروزا خانم خراب و پولک ...

چی بگم والا

ولی اگه فشار روی مرد هست مطمئن باش روی خانم هم هست پس خانم هم ...

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
بهتره سرت تو لاک خودت باشه این خبرچینیا عاقبت نداره اونی ک میره صیغه میکنه دلایل خودشا داره چیکار دا ...

واقعا موندم از کدوم ساره اومدن ادمایی مثل شما

صیغه کردن چ دلیلی داره جز بیشرفی و تنوع طلبی

میگم‌ی ادم خیلیییی نزدیک 

زندگی خودتم بود اینجوری میگفتی؟

نزدیکای من همشون صیغه ای را دارن 😂🤫بعضیهاشون خانمهاشون میفهمنبعضیاشونم نه اینروزا خانم خراب و پولک ...

چه دلیل مسخره ایی برای توجیه مردا آوردی😐

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بیشتر ببینید
هیچکدوم به من چه خودمو بندازم وسط معرکه اخرم جوری جمش میکنن تهش من مقصر میشم میدونم میخوای کمک کنی م ...

اره بخدا ولی با خود طرف حسابی دعوا کردیم ک عقلش بیاد سرجاش

پنهانی به زنش شاید خبر میدادم نمی‌دونم زندگیش جهنم میشه

باخودش یعالمه دعوا کردیم انشالا ک سرعقل بیاد

چی بگم والاولی اگه فشار روی مرد هست مطمئن باش روی خانم هم هست پس خانم هم ...

اون فشاری ک رو خانم از لحاظ روحی و جسمی میفته توانش را میگیره اما 

مردها فرق میکنه 

اونها عاشق تنوعن 

۹۹درصد مردهارا اگر خانمهاشون بهشون مورد خوب 

خوشکل معرفی کنن مثلا میگما قبول میکنن اون ی درصدم که قبول نمکنن یا خیلی عاشقن یا تمایلی ندارن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...