کاش خودتونو یکم بزارید جای اون خانم ک داره برای ی ادم بیخود بچه بزرگ میکنه جوونیش رو میزارهاگزندگی ...
من حتما یه تجربه ایی دارم که اینو میگم
فکر کردی اون زن عکس العملش چیه؟ جدا میشه
اکثرا که میبخشن
ته اش خودت به عنوان فضول فامیل شناخته میشی
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش موقعیت سختیه ،هم دلم میخواد و احساس وظیفه میکنم بگم زن رو اگاه کنم که شوهرش داره پشت سرش چه غلطی میکنه،هم از عواقبش میترسم که برای خودم شر نشه ، و زندگی طرفم بهم بخوره،حالا هر چقدرم زندگیش بد باشه
نزدیکای من همشون صیغه ای را دارن 😂🤫بعضیهاشون خانمهاشون میفهمنبعضیاشونم نه اینروزا خانم خراب و پولک ...
چه دلیل مسخره ایی برای توجیه مردا آوردی😐
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️