2777
2789

من دارم گروه گپ نییت اهنگ میفرستن میکس هاش خیلی خوبه اما چت نمیکنم اصلا اهنگاشم خیلی خوشم بیاد برا همسرم میفرستم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثلا این کامنت یعنی چی؟طرف از خونه بیرون نیاد خودشو محبوس کنه.کلا چهار دیواری رو ببینه.با این حساب ب ...

چرت و پرت نگو هیچ مرد آدم حسابی دکتر مهندس پولدار واقعی اینجا ها نمیچرخه تفریحش چیزای دیگه هست 

بببین عقل میگه زن نباید ارایش کنه و لباس و مو .... و باعث جلب توجه بشه حالا عده ایی میگن مگه ما ادم ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اصراری نبود حتما نظر بدید وقتی محدوده بینشتون

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

من یه کانال جوک دارم که برای اینکه زیر پستاش گاهی نظر بدم عضو شدم.... چندبار شد که بعد از پیامم یکی دونفر ازم پرسیدن اسمت چیه، چندسالته،،، من گفتم متاهلم

بازم سوال میپرسید... دیگه آخرش گفتم بابا دارم میگم شوهر دارم

چندنفر هم اومدن پیوی

گفتم منکه کاری نمیکنم با کسی حرفی نمیزنم، ولی تا شر نشده لفت بدم. از کانال و گروه اومدم بیرون😑

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
این جمله های ،،مگه ما آدم نیستیم ، مگه ما دل نداریم ، مگه ما گناهکاریم که زن شدیم ، مگه ما برده این ...

نگران نباش این روزا زن‌ها راحت تر از مردا گناه میکنن 

البته مردی که میاد نی نی سایت هم ارزش نداره جوابشو بدی 

درسته ولی اون زنم گناهی نکرده گیر مرد بد افتاده شاید بارها خیانت دیده و دل سرد شده مثلا میخواد انتقا ...

این چه توجیحیه؟؟ اگر جاشون عوض میشد بازم همینو میگفتی؟ اون موقع اسمش خیانت مرد نبود ؟ الان شده پر شدن خلأ زن؟

نگران نباش این روزا زن‌ها راحت تر از مردا گناه میکنن البته مردی که میاد نی نی سایت هم ارزش نداره جوا ...

کسی از شما جواب نخواست

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من که لاس نمیزنم ولی همه دوست و رفیقام و همکارام مردن سرکارم و شغلم با مردا هس😐😐😐😐  همشونو به چشم داداش میبینم باهاشون بگو بخند میکنم حرف میزنم ولی لاس زدن یکم.... چیزه 

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس