2777
2789
اره درسته الان انگار مخ متاهل رو راحت تر میشه زد

آره متاسفانه بعضی دخترامون نگاه نمیکنن طرف زن و بچه داره بعضی آقایونم دیدگاهشون اینه که ارتباط با خانم متأهل دردسرش کمتره 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه همینجوری بخوان واسه تلافی کثافت کاری کنن که دیگه چه دنیایی بشع

وقتی تو یه صفحه سفید یه نقطه سیاه بزاری خیلی به چشم میاد ولی وقتی کل صفحه سفید رو سیاه بکنی دیگه انقدر اون سیاهی به چشم نمیاد!!! 🥺

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

این قضیه هم مثل ماجرای ،،اول مرغ بوده یا تخم مرغ ،،،شده ، واقعا از هر دو سو میشه به قضیه نگاه کرد ، ...

ببخشیدا ولی مردی که میخواد بره شکار و دوست داره با این و اون باشه اصلا حق ازدواج نداره و کالای ازدواج نیست. وقتی ب یه نفر تعهد و قول همیشگی و تا اخر عمر داد ک فقط با همون باشه حق نداره بره سراغ بقیه. حتی اگه بقیه ام برن سراغش باید دست رد بزنه به سینشون!                                                                             اگر با این منطق شما بخوایم نگاه کنیم درنتیجه هر مردی به یه آفر داد زن باید قبول کنه دیگه حتی اگه شوهر داشت باشه. اگه قراره زنا خیانت نکنن درنتیجه باید یچ مردی به زن متاهل آفر نده. آیا این ممکنه؟

بهتره یاد بگیری زنا حرفه زشتیه نباید واسه هرکسی به کار بردبه امیزش جنسی از راه نامشروع بین زن ومرد ز ...

شاید کلمه اش یکی نباشه ولی قطعا هر دو ی کثیف کارین کسی ک متاهله و میره برای مردای دیگه دلبری میکنه نه تنها اسم کارش زناست بلکه خودشم زنا زاده اس که این روشو پیش گرفته

مشکل بزرگ از مرداست مثلا شما خودت مرد هستی بگو مگه ازدواج نمیکنن برا اینکه محبتو عشقو زندگیم شریک بش ...

اگر توی زندگی به گناه و خدا و قیامت معتقد نباشیم احساس زنانه من هم از سر حرص و لج و هرچی دیگه با شما موافقه.

اما وقتی میبینیم فردای قیامتی هست و برای اعمالمون ازمون بازخواست میشه پس مجبور میشیم پا تو هر راهی نذاریم.

تازه جدا از این صحبتا عرف هم هست و اینکه آبرومون چی میشه؟

اگر توی زندگی به گناه و خدا و قیامت معتقد نباشیم احساس زنانه من هم از سر حرص و لج و هرچی دیگه با شما ...

کاملا موافقم 

حرفای من همش ازسر حرص بود ولی حقیقت زندگی بعضی زنا

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

وقتی تو یه صفحه سفید یه نقطه سیاه بزاری خیلی به چشم میاد ولی وقتی کل صفحه سفید رو سیاه بکنی دیگه انق ...

با احترام به هیچ عنوان حرفتونو قبول ندارم اصل همینه که صفحه سفید بمونه نه سیاه