2777
2789

وای من یه دوستی دارم یه عالمه دوست مجازی پسر داره ): یه بار میخواست منو واسه یکیشون درست کنه میگفتم اخه به تو چی میرسه اون رو با من ازدواج بدی 

ایران مقتدر( منهای آقاها و آقازاده های دزدش)😍🇮🇷خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یه دوستی دارم یه عالمه دوست مجازی پسر داره ): یه بار میخواست منو واسه یکیشون درست کنه میگفتم ...

من بم ثابت شده ی پسر هیچ وقت نمیتونه با ی دختر فقط رفیق باشه ... ی چیزی فراتره 

حداقلش تو ایران اینجوریه

من بم ثابت شده ی پسر هیچ وقت نمیتونه با ی دختر فقط رفیق باشه ... ی چیزی فراتره حداقلش تو ایران اینجو ...

آره واقعا تو دوروز با یه خودکار حرف بزنی بهش وابسته میشی!! چه برسه به یه آدم اونم جنس مخالف... وابستگی هم محاله رابطه رو غیر عادی نکنه (: 

ایران مقتدر( منهای آقاها و آقازاده های دزدش)😍🇮🇷خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید
مثل وجود جنس مذکر در نی نی سایت !!!!!!

مثلا این کامنت یعنی چی؟

طرف از خونه بیرون نیاد خودشو محبوس کنه.کلا چهار دیواری رو ببینه.با این حساب باید نه دانشگاه بره نه برای خرید تو بازار بره حتی سر کوچه نره .همه جا جنس مذکر هست.چون میشه خیانت.

مثلا این کامنت یعنی چی؟طرف از خونه بیرون نیاد خودشو محبوس کنه.کلا چهار دیواری رو ببینه.با این حساب ب ...

حضور در اجتماع خیلی فرق داره با این گروه های چت تلگرام که پسره معلوم نیست اصن کیه باهاش گرم میگیری مگه مجبورت کردن بری تو گپ 😐💔

بهتره قضاوت نکنی شاید یه خلإ تو رابطه با شوهرش داشته پناه آورده از بی کسی از تنهایی از دیده نشدنلطف ...

اما بازم به هیچ عنوان درست نیس خودم اصلا نمیپسندم. بدا به حال مردی که باعث شده زن محجوبش به این کار پناه بیاره

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.