2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی از شما جواب نخواست

نر نی نی سایتی بهتره اینجا ها نپلکی تویی که اینجا بین زن‌ها هایی ببین ناموس خودت کجاست برو به زندگیت برس نه فضولی. فردا هم تو هم کارمای کارتو میگیری دیگه ازدواج میکنی بعدا متوجه میشی زنتم با مردا چت میکنه یا میکرده یا خیانت …اون موقع نگی وای چرا 

کسی از شما جواب نخواست

امضاتو پاک کن تومرد نیستی!!!!

مردواقعی این وقت صبح دنبال یه لقمه نونه تو پلاسی تو سایت 

یا مرد جا زدی خودتو یا یه نر بی خاصیتی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
نر نی نی سایتی بهتره اینجا ها نپلکی تویی که اینجا بین زن‌ها هایی ببین ناموس خودت کجاست برو به زندگیت ...

باشه ممنون از یاداوریت ، ادب  هم چیزه خوبیه ، نه؟

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

نر نی نی سایتی بهتره اینجا ها نپلکی تویی که اینجا بین زن‌ها هایی ببین ناموس خودت کجاست برو به زندگیت ...

تاپیک برف و یادمه اخه کدوم مردی از دیدن برف انقدری ذوق میکنه که تاپیک بزنه😅

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
امضاتو پاک کن تومرد نیستی!!!!مردواقعی این وقت صبح دنبال یه لقمه نونه تو پلاسی تو سایت یا مرد جا زدی ...

متاسفم برات ،این یه سایت عمومیه 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

این چه توجیحیه؟؟ اگر جاشون عوض میشد بازم همینو میگفتی؟ اون موقع اسمش خیانت مرد نبود ؟ الان شده پر شد ...

اولا من مرد نیستم از طرف یه زن گفتم بعدشم الان انقد مرد خیانتکار هست که نیازی به توجیه ندارن با یک زن خانوم میرن دنبال کثافت کاری 

دوما من گفتم شاید خودمم اگه تو قعر جهنم باشم همچین کاری نمیکنم ولی دیدم کسایی که اکثرا بخاطر انتقام خیانت شوهر همچین کاری میکنن

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

باشه ممنون از یاداوریت ، ادب هم چیزه خوبیه ، نه؟

۳۸سالته پنج ساله اینجا عضوی مشخصه چقدر خاله زنکی مردای سن تو دور بر من تفریح شون سفر خارجی و باشگاه و این چیزاست تا حالا ندیدم یه مرد آدم حسابی تو این سایت باشه جز مرد علاف و خاله زنک ریپ نزن واقعا خوشم نمیاد اسمتو ببینم ریپ بزنی نی نی یار تگ می‌کنم