2777
2789
چی بگم گلم خدا کمکت کنه فقط چرا نمیتونی با شوهرت بسازی؟

ممنون. جوشی و بداخلاقه. به شدت بچه ننه و خواهر ذلیله. خیلی کتکم زده . جوری که جای بخیه رو پهلوم از یکی از کتکاش هست. هولم داد دستگیره رفت تو پهلوم. رفیق بازه. کتکاش و جوشی کاریهاش برا منه. خوشیهاش برا رفیقاش و مادر و خواهرانش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] با اینکه میتونم حدس بزنم چیه ولی در خدمتم [/QUOTE]خب حدستونو بگین ببینم

شما بپرس 

این سوالیه که خانمها از مردای تو سایت میپرسن

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ممنون. جوشی و بداخلاقه. به شدت بچه ننه و خواهر ذلیله. خیلی کتکم زده . جوری که جای بخیه رو پهلوم از ی ...

وقتی میزنه تو بدتر بزن گلم به ذهنت نیاز من ضعیفم زورم نمیرسه با دستات دفاع کن هولش بده صورتشو با ناخنات نقاشی کن ببینه ضعیفی بدتر کیف می‌کنه نامرد 

باز خوبه عاقل بودی یدونه بچه اوردی

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

شما بپرس این سوالیه که خانمها از مردای تو سایت میپرسن

اول اینکه متاهلین؟ 

دوم اینکه چرا تو سایتین چجوری پیداش کردین مگه نمیرین سرکار تا این موقع اینجاییم

ببخشید ولی خیلی دهنمو درگیر می‌کنه این موضوعات 

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ولی زن هم کم تاثیر ندارع تو خراب کردن مرد و جامعه ، اگر نیاد و تن فروشی نکنه ،اون مرد خائن کجا می‌تو ...

چی میگی واقعا؟ازاول تاپیک سعی کردم ریپلای نزنم نشد

مرد خودشو نمیتونه جمع کنه وقتی ازدواج کرده و متاهل شده؟شما اقایون هیچکدوم از کاراتونو گردن نمیگیرین فقط براش دلیل و منطق مسخره میارین

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

اول اینکه متاهلین؟ دوم اینکه چرا تو سایتین چجوری پیداش کردین مگه نمیرین سرکار تا این موقع اینجاییمبب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

وای خدای من ممنونم،🙏 دقیقا همین چیزا تو ذهنم بود که پرسیدی😂

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چی میگی واقعا؟ازاول تاپیک سعی کردم ریپلای نزنم نشدمرد خودشو نمیتونه جمع کنه وقتی ازدواج کرده و متاهل ...

حق با شماست ، همون‌طور که شما زنا کاستی هاتونو گردن دیگران میندازید ، لطفا ادامه نده ،چون خیلی عصبی هستی روز خودتو و منو خراب میکنی

🤣🤣🤣🤣🤣وای خدای من ممنونم،🙏 دقیقا همین چیزا تو ذهنم بود که پرسیدی😂

سوال دوم اینکه سر کار هم میرم ،ولی اوقات بیکاری و در حین کار اینجا هستم ، به کارم لطمه نمیخوره