2777
2789

ب هیچچچچ صراطی مستقیم نی هرچی حرف میزنم حالیش نمیشه هرکیییی میره بیرون اونم باید بره وگرنه تا مرگ اشک میریزه سر هرچیییزی اینجوری میکنه بی حوصله بی قراره چ تو خاب چ تو بیداری چ چیز بدنش کمه تازگیا اینطوری شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند سالشه؟

داداش منم اینجوری بود بزرگتر شد خوب شد

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بیشتر ببینید
چند سالشه؟داداش منم اینجوری بود بزرگتر شد خوب شد

سه سالشه مامانم میگ  ۴ تا بچه بزرگ کردم یکیتون اینطور نبودید دیشب وسط شب اینقدددد گریه کرد ک ما پاشدیم رفتیم براش ماشین خریدیم چون روز قبلش بچه جاریم داشته ب اون نداده ببین کل شب رو گریه کرد تو خاب هی تو خاب حرف زد ماشین میخان

تمرین جدایی‌های کوتاه و امن:

از جدایی‌های کوتاه شروع کن. مثلاً بگو «الان می‌رم آشپزخونه، ۵ دقیقه دیگه میام». وقتی برمی‌گردی، نشون بده که برگشتنی هست. این کار باعث می‌شه کودک کم‌کم بفهمه رفتن همیشه به معنی ترک همیشگی نیست.

۲. پیش‌گویی اتفاق‌ها (آماده‌سازی ذهنی):

قبل از اومدن مهمون یا زمانی که کسی می‌خواد بره، بهش بگو: «الان مامان‌جون می‌ره خونه‌ش، تو می‌تونی براش دست تکون بدی یا بوس بفرستی.» این کار باعث می‌شه که کودک احساس کنترل بیشتری داشته باشه.

۳. یادگیری خداحافظی سالم:

با همدیگه تمرین کنید که چطور خداحافظی کنه: دست تکون دادن، گفتن «خداحافظ»، یا نقاشی کشیدن برای کسی که داره می‌ره. اینجوری خداحافظی براش تجربه مثبت میشه.

۴. تقویت بازی‌های مستقل:

وقتی کودک بتونه خودش بازی کنه، کمتر به حضور دائمی دیگران وابسته می‌شه. توی روز براش زمان‌هایی بگذار که تشویق بشه تنها با اسباب‌بازی‌هاش بازی کنه.

۵. بی‌توجهی به گریه‌های نمایشی (در عین همدلی):

اگر گریه‌اش فقط برای جلب توجهه، سعی کن آروم و با اطمینان بگی: «می‌دونم ناراحتی، ولی مامان‌جون باید بره. فردا با هم حرف می‌زنیم.» این طوری گریه تأیید نمی‌شه ولی احساس کودک هم انکار نمی‌شه.

۶. توجه ویژه بعد از رفتن مهمان:

وقتی مهمون رفت و او ناراحت شد، حواسش رو پرت کن. یه فعالیت خاص باهات داشته باشه (مثل خمیر بازی یا قصه خوندن) که بفهمه بودن با مامان هم لذت‌بخشه و جای خالی کسی دیگه پر شدنیه.