2777
2789
عنوان

بچه ای ک همش داره گریه میکنه سر هرچیزی تا هق هق پیش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 94 پست
عزیزم روزی یک ساعت باید فضای بیرون بدو بدو کنهمیبریش پارک و اینا؟

یه درمیون میبرمش حس میکنم اینقد بها دادم پرو شده پارک میبرم یکساعت بازی  سیر نمیشههههه با گریه باید بیایم خونه 

خبرم اینقد از این و اون ترسوندمش ک خاب راحت نداره این اصلا جواب نی

اشتباهه این کار شوهر منم پسرمو از همه چی میترسونه پسر منم این رفتارارو داره و الان که داره سه سالش میشه حرف نمیزنه چون همیشه شوهرم ترسوندتش این بچه استرسی شده کلا ...نه گفتار درمانی تاثیر داره و نه هیچی فقط باید خدا معجزه کنه بچم حرف بزنه خونه رو براش امن کردیم دیگه چیزی بهش نمیگیم همش میخندیم اما فایده ای نداره شبا حسابی ناارومه از من درس عبرت بگیر نذار بچت ترسو بار بیاد حسرت به دلم مونده صدای بچمو بشنوم شوهرم خیلی پشیمونه اما چه فایده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی وقتا قانع میشه اما تازگیا حس میکنم یچی بدنش کمه اینقد ک بهونه میگیره بی حوصله هس حتی حوصله گوشی ...

احتمالا دنبال تخلیه هیجانی و تنوع محیط هست. داره روحیه اش شکل میگیره

سعی کن باهاش بازی کنی. خمیر بازی شن بازی علاقه مندش کن

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بیشتر ببینید
😭😭😭😭😭😭😭بخدا خستمدارم با گریه مینویسم میترسم از ایندش

خودمم همینم ولی چاره چیه پسرم بشدت حساسه ازهیچکسم نمیترسه هیچکس دیگه اونقد خستم بعضی وقتافکرخودکشی میزنه به سرم!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

طبیعیه عزیزم. پسر منم همینطور بود الان یکم بهتر شده

اول اینکه بزار گریه کنه یکم محل نده. بعد بهش بگو بیا بغلم بغلش بگیر اشکاشو پاک کن. باهاش حرف بزن براش توضیح بده واقعیتو. بگو مثلا بابا باید هر روز بره سرکار، کار کنه که بتونه برامون همه چیز بخره

یا مثلا هرکس میاد خونمون بعدش حتما باید بره خونه خودشون شب خونه خودش بخوابه، ولی بازم دوباره میان پیشمون یا ما میریم. برای هرچیزی دلیلش رو براش توضیح بده باور کن که متوجه میشه و درک میکنه

من پسرم از۳سال و۷ماهگی گذاشتم مهد، وقتی با هم سن و سالاش ارتباط گرفت دیگه کم کم این رفتاراش رو فراموش کرد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نزار برهباباتون که رفت گریه کردبغلش کنین بگین میفهمم دوست داشتی بری چون باباجون مهربونه و از این حرف ...

خیلی این راه هارو میرم بعضی روزا قبول میکنه بعضی روزا مث الان نه اصلا و ابدا با هیچ زبونی چن هفته ایه اینطوری شده حس میکنم یچی بدنش کم باشه ک اینقد بی حوصله شده ببین ماشین بازی میکنه ماشینش راهی بره ک آقا نمیخاسه شروع میکنه اشک ریختن و گریه کردن این آیا طبیعیه اخه

من میدونم راهش چیه 

بچتو ببر پارک رها کن بزار بازی کنه سه ساعت چهار ساعت تا زمانی که خسته ی خسته بشه 

این هیجان و استرسش باید تخلیه بشه

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اشتباهه این کار شوهر منم پسرمو از همه چی میترسونه پسر منم این رفتارارو داره و الان که داره سه سالش م ...

بخدا دست خودم نی باورت نمیشه چقد شیا گریه میکنه تو خاب یا حرف میزنه ن شب برام گزاشته ن صب

خودمم همینم ولی چاره چیه پسرم بشدت حساسه ازهیچکسم نمیترسه هیچکس دیگه اونقد خستم بعضی وقتافکرخودکشی م ...

من مثلا میگم فلانی اومد می‌ترسه ولی چ ثمر شب تا صب از ترس اشو میریزه

کم اوردم دیگ از غذاب وجدان دارم میمیرم. راهی برام نزاشته جز زدن

نزنش .  ببرش دکتر  متخصص اطفال . بگو گریه میکنه  شبا خواب راحت نداره و حف میزنه و بی قراره .... بهش دارو میدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی این راه هارو میرم بعضی روزا قبول میکنه بعضی روزا مث الان نه اصلا و ابدا با هیچ زبونی چن هفته ای ...

هیچ چیز بدنش کم نیست ولی شما یه مولتی ویتامین بهش بده 

بچت وارد بحران سه سالگی شده که خیییلی مهمه .اگه نتونی کنترل کنی تا اخر عمرش روش میمونه 

فقط به محیط باز و هوای آزاد اکتفا کن 

بار اول و دوم گیجه نمیدونه چکار کنه شاید بازم گریه کنه ولی بعدها عادت میکنه 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

تاحالا شده بهش بگی میزارم میرم هاایا بخوای جایی بری یکی سرشو گرم کنه و تو فرار کنی؟یا بگی با خودم نم ...

اصلا هرجا خانم برم فرار کردم حواسش نبودهففط برا اینکه بترسونمش هی گفتم پا میشم میزنمت 

نزنش . ببرش دکتر متخصص اطفال . بگو گریه میکنه شبا خواب راحت نداره و حف میزنه و بی قراره .... بهش ...

نمیاد بخدا خود میکشه اینقد خودشو تو درو دیوار میزنه تا هلاک بشه دکتر ببینه

من مثلا میگم فلانی اومد می‌ترسه ولی چ ثمر شب تا صب از ترس اشو میریزه

دقیقا ترسش فقط مال یه روزه روز بعد دیگه تمومه نمیترسع هیچ راهی هم برای کنترل پیدانکردم فقط ازعموش میترسه اونم عموش هیچی نمیگه هیچی دلش نمیاد حتی بش بگه بشین!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️