2777
2789
عنوان

از مسیری ک اومدی چقد راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 216 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی مجرد بودم از همه چیم راضی بودم فقط چون ازدواج نکرده بودم ناراضی بودم میگفتم من همه چی دارم ولی وقتی نه شوهر دارم نه بچه چه فایده تو فامیل هم ارزش چندان ندارم بخاطر مجرد بودن الان هم شوهر دارم هم بچه از هیچیم راضی نیستم شوهر کردنم رید تو تمام موقعیت هام همه پس اندازمم رفت 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
میتونم بخرم مدرک رو اگه منظورت بار علمیه ک بهت بگم من کتاب خیلی خوندم و اطلاعات عموم و ارجعیت معنوی ...

اشتباه میکنی 

دانشگاه رو به چشم یک محیط برای خوشگذرونی ببین 

در کنارش خیلی چیزا یاد میگیری 

تنها چیزی که تو دانشگاه نیست علمِ

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بیشتر ببینید

بعنوان کسی که تحصیل کرده است دارم میگم که اگه هدفتون از درس خوندن پول در اوردنه راه رو دارین اشتباه می رین تو ایران فقط چند تا رشته های خاص(پزشکی ...دندون..و..)پولسازه بقیه رشته ها چندان پول ساز نیستن بنظرم یاد گرفتن مهارتی خاص کنار تحصیلات بیشتر به درد اینده بخوره..