2777
2789
عنوان

از مسیری ک اومدی چقد راضی هستید

2433 بازدید | 216 پست

کاری 

مالی 

شغلی 

تحصیلات 

ازدواج 

لطفاً تجربه های خودتون رو به اشتراک بذارید حرف شما ممکنه زندگی یک نفر رو نجات بده 

از آدما که بزنی ، برمیگردی به خودت🧘🏻☀️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی

ریدم تو کنکورم 

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید

تا اینجا راضی ۲۲ سال متاهل عقدی ترم آخر دانشگاه باشگاه مرتب تغذیه سالم کار مرتبط ولی خیلی بیشتر باید برم جلو مثلا کارشناسی ارشد بگیرم آزمون استخدامی بدهم اینا 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

تحصیلی۰ اگر بابای پولدار ندارید دندون و پزشکی نیایید باید خودتون برا کتاب و یونیت و صد تا کوفت زهرمار دیگه سگ دو بزنید

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤
تا اینجا راضی ۲۲ سال متاهل عقدی ترم آخر دانشگاه باشگاه مرتب تغذیه سالم کار مرتبط ولی خیلی بیشتر باید ...

چ توصیه ای به من داری ۱۸ سالمه

تحصیلی۰ اگر بابای پولدار ندارید دندون و پزشکی نیایید باید خودتون برا کتاب و یونیت و صد تا کوفت زهرما ...

چ توصیه ای به من دارید ۱۸ سالمه

حقیقتا فکر میکنم خیلی از زندگی عقب موندم خیلییییی

منم ۱۸ سالمه همین فکرو دارم 

موندم بین مشکلات همه چی نمیدونم چیکار کنم چی درسته چی غلط