2777
2789

دختر خالم رو پسر اقوامشون کراشه 

پسره به قول خودشون و همه میشناسن خیلی اقاست .نه اهل دود دم نه دختربازی از اینا که نماز شبش ترک نمیشه و رتبه خوب کنکور بوده قبلن  وضع مالی هم ماشالله هم از پدر هم تلاش خودشون دارن 

حالا این دختر خالم یه دختر ازاد تا حالا چندین دوست پسر (به قول خودش دوست اجتماعی چون دلش جای دیگه است ) با داداشش قلیون میکشه با دوستای داداشش میرن بیرون  و درکل اصلن تیپ پسره نیستن 

بعد همش دنبال جلب توجه اون پسر مذهبیه است خودش میگه به شوخی جلومون برم مامانشو فلان کنم بگیردتم واسه پسرش .یا میگه ایشالله قسمت بشه با اقا اسی .شوخین ولی واقعا دلش پیششه 

اخه چطور بهش بفهمونم شما از یک جنس نیستین ؟

یبار گفتمش اون حتما دختر مسجدی میخواد برو مسجد با ننه اش .میگه خوشم نمیاد عقایدمون مثل هم نیس مهم تفاهمه مهم عشقه ...خو جانم تفاهم مگه چیه دیگه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن تا سر خودش به سنگ‌بخوره

هر چند من کلا بعید میدونم اون آقا حتی نگاه اینم بکنه

ولی رهاش کن به حال خودش

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

مردای اینشکلی زن این شکلی میگیرن زیاددیدم نگران نباش

واقعا😐😂

زیر هیجده سال ریپ نزن وگرنه میخورمشون  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند ...

بیشتر ببینید

درک و تفاهم از عشقم مهم تره اگه نباشه عشق رو از بین میبره

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

بعد هی جلوش سوسه میاد مامانش خواهراش جلو پسر از دخترشون تعریف میکنن 

میترسم اخرش قاپ پسره رو بدزده .اسنا بدبخت میشن باهم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

دختر خالت معذرت میخواما ولی احمقه؟عشق و این چرتو پرتو تا یه حدی کفاف زندگی متاهلیو میده همچین طرز تفکری مال نوجوناس تقریبا مثل قضیه خونه و ماشین نداشتن مرده و زنه میگه اشکال نداره مهم اینه که دوسم داره