2777
2789
عنوان

چطور به یه دختر امروزی بگم پسر مذهبی به دردت نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 52 پست

خدا بخواد جور میشه .دقیقا مثل ی خانومی ک خیلی جلف بود و بخاطر عشقش ک مذهبی بود اونم مذهبی شد و تو برنامه تلویزیون هم اومد و اینکه خیلی شهید حججی رو دوست داشت ...

نمیدونم چرا ولی وایب خوبی گرفتم احساس میکنم میشه براش .وقشنگ میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه ک دخالت نکنی چون بعدا ادم بد میشی توولش کن

یعنی وقتی انقدر واصح میگه من به عنوان راهنمایی یا به شوخی هم چیزی نگم ؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
آره بابا

پس دیگه دختر مذهبی هم پسر غیر مذهبی گیرش میاد ؟ 😂

زیر هیجده سال ریپ نزن وگرنه میخورمشون  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند ...

بیشتر ببینید
دختر خالت معذرت میخواما ولی احمقه؟عشق و این چرتو پرتو تا یه حدی کفاف زندگی متاهلیو میده همچین طرز تف ...

علاوه بر عشق به نطرم چون وضعیت مالی خانواده پسر هم خوبه باز مشتاق میشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

کاش هرکی شبیه خودش گیرش بیاد اینطور بهتره وگرنه پیر میکنن همو 

خودم شبیه شوهرم بودم اخرش تو زندگی کلی تفاوت پیدا شد 

چه برسه مخالف باشن

بیشتر ببینید
یعنی وقتی انقدر واصح میگه من به عنوان راهنمایی یا به شوخی هم چیزی نگم ؟

ن بابا هیچی نگو.من یادمه ب یکی واس رابطش مشاوره دادم اخرشم گف تو از حسادت میگی در صورتی ک رابطش ممنوعه بود

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ظاهرا فعلا یه کراش ساده‌اس هیچی جدی نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

برامن که اینجوربودبقیه رونمیدونم

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

حرفات درست ولی عزیزم به توچه؟ولش کن

واقعیتش دلم نمیخواد پسره تو دامش بیفته یه مقدار دلم میسوزه 

من رو پسره غیرت دارم .اابته فکر بد نکنید از من کوچیکتره پسره خودمم متاهلم 

بیشتر ببینید
واقعیتش دلم نمیخواد پسره تو دامش بیفته یه مقدار دلم میسوزه من رو پسره غیرت دارم .اابته فکر بد نکنید ...

مطمعنی یه ذره حسادت نمی‌کنی ؟😁😁😁وگرنه اینهمه حساسیت طبیعی نیست