2777
2789

بچه ها من افسردگی گرفتم ی دوره ی خیلی سختو دارم میگذرونم 

حالم خیلی بده 

از دیروز شروع به نوشتن احساساتم کردم به نظرتون اثری داره؟؟؟

بهتر میشم؟؟

مینویسم برای ایندم ک وقتی حالم خوب شد این روزا گذشت بخونمو بفهمم چقدر قوی بودم(:

به جز نوشتن چی دیگه میتونه حالمو خوب کنه؟؟؟

میخوام شروع کنم به نقاشی کشیدن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکس یه جورهمن فقط با نقاشی حالم خوب میشه

منم دیوار اتاقم پر از نقاشیامه 

حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

عالیه من یه روز بدون نوشتم نمیتونم بخوابم حتما ادامه بده

ان شاءالله حالتون به زودی خوب بشه 

نقاشی خیلی خوبه رنگ امیزی ک عالیه با ابرنگ دیگ عالیه

سیاه قلم کار میکنم 

باید بنویسی و نوشته هاتو توی سطل آشغال بریزی ، نه اینکه نگه داریشون گلم. نوشتن خشم ها و ترس‌ها و افک ...

من از حال الانم میگم از چیزایی ک دارم تحمل میکنم از وضعیتم (:شدید به خودکشی فکر میکنم 

اهنگ خوابگریه کردنجیغ زدنخط خطی کردنمطالعهفکر نکردنباید ببینی چی ارومت میکنه

خواب ک اصلا به چشمم نمیاد میخوابمم خوابای پریشون میبینم 

گریه هم کنم بابام گیر میده چرا گریه کردی؟؟؟بعد ک نگم جنگ راه میندازه بدتر اعصابمو خراب میکنن 

دیشب پدر مادرم بحثشون شد برای اولین بار گفتم 

بسه من به زندگیه نکبت بار خودم فکر کنم غصه شو بخورم یا کارای احمقانه و بچگانه ی شماهارو بس کنید 

ک اروم گرفتن 

جدیدا اصلا نمیتونم صبرو تحمل کنم برای اولین بار بی ادبی کردم بهشون 

خواب ک اصلا به چشمم نمیاد میخوابمم خوابای پریشون میبینم گریه هم کنم بابام گیر میده چرا گریه کردی؟؟؟ب ...

اهاااا حموم هم خوبه 

ته تهش تو حموم گریه میکنی علت صورت داغون میشه رفتن گف و شامپو درون چشم

اهاااا حموم هم خوبه ته تهش تو حموم گریه میکنی علت صورت داغون میشه رفتن گف و شامپو درون چشم

ممنون گلی اما اروم نمیشم دلم میخواد فقط بمیرم 

شاید مرگ اروممم کنه 

بیرون بروخرید کن با دوستات حرف بزن درد دل کن با شخص معتمد...پس فردا ب این روزا میخندی

کاش بتونم بگذرم هیچ دوستی ندارم 

اجازه ندارم تنها برم بیرون