2777
2789
عنوان

به نظرتون نوشتن حال ادمو خوب میکنه❓❓❓❕⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 22 پست
خب فیلم دانلود کن ببین یا اتاق رو بترکون بعد شروع کن تمیز کردنسرتو گرم کن

ممنون هروز خونه رو چارو میکشم دستمال میکشم کل خونه رو اما سر جمع دو ساعت زمان میبره باز من میمونمو کلی فکرو خیال 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون هروز خونه رو چارو میکشم دستمال میکشم کل خونه رو اما سر جمع دو ساعت زمان میبره باز من میمونمو ک ...

الهی دلت آروم و قرار بگیره عزیزم 

به چیز مثبت فکر کن 

چیز منفی بزرگ میشه تو ذهن ادم هرچند ک کوچیک باشه

الهی دلت آروم و قرار بگیره عزیزم به چیز مثبت فکر کن چیز منفی بزرگ میشه تو ذهن ادم هرچند ک کوچیک باشه

سعی میکنم ان شاالله  خدا از دهنتون بشنوه(:

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید
اگه به خودکشی فکر میکنی گلم حتما به روانپزشک مراجعه کن، نیاز به دارو درمانی داری

کسی تو خونه به فکر من نیست حتما باید ی خودکشی چیزی کنم تا بفهمن حالم بده !تا الان بالای ده بار کفتم من حالم خوب نیست 

بیشتر ببینید
خودت برو دکتر گلم

پول میخواد ندارم 

اجازشو ندارم 

بیشتر ببینید