2777
2789
عنوان

سه تا بچه چطوره از تجربه هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 133 پست
دوتاش که عالیه شکر حدا ، باید ببینم سومی به دنیا بیاد چجوری میشه ، داریم برای اومدنش لحظه هارو بااون ...

الهی، خدا براتون نگه دارتشون ،انشالله سالم و سلانت پا به دنیلا بزاره😍😍😍

حست چجوریه الان؟

انشاالله بسلامتی بغلش کنی فاصله سنیشون چقدره ؟

سلامت باشی ،ان شاالله با دعای خیر شما مهربان بانو

دخترام ۴ سال باهم اختلاف سنی دارن ،پسرم ان شالله اگه به سلامتی بیاد باخوهر بزرگش ۱۰ سال با خواهر کوچیکه تقریبا ۶ سال

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۲ تا دارم سخته واقعا بعضا روحی و جسمی نمیتونم جوابگوش باشم مالی هم از خودم میزنم به اینا میرسم ۳ ...

درسته میشه، روزی شونم میاد ،خدا براتون بهترین چیز ها رو در نظر داره، همین بچه ها بزرگ میشن، کمک بالت میشن

الهی، خدا براتون نگه دارتشون ،انشالله سالم و سلانت پا به دنیلا بزاره😍😍😍حست چجوریه الان؟

فدای دل هربونت بشم عزیزم ،خیلی ممنونم از دعای خیرت ،ان شاالله خدا بهترین هارو برای شما رقم بزنه 🥰🥰

والا خیلی حس عجیبیه هم خوشحالم هم نگران😆😆 چون هیچ وقت پسری تو نزدیکم نبوده به جز همسرم ،میگم نکنه نتونم از عهده تربیت پسربچه خوب بر بیام شرمنده خدا و اهل بیت بشم ،دعا کن‌برام عزیزم💓

سلامت باشی ،ان شاالله با دعای خیر شما مهربان بانودخترام ۴ سال باهم اختلاف سنی دارن ،پسرم ان شالله اگ ...

ای جانم چقدر خوب بهم روحیه دادی برای سومی خوب فکر کنم ولی نه شوخی کردم من نمیتونم ماشاالله شما معلومه مامان زرنگی هستین

ای جانم چقدر خوب بهم روحیه دادی برای سومی خوب فکر کنم ولی نه شوخی کردم من نمیتونم ماشاالله شما معلوم ...

عزیزمی ،ماشاالله به جونت عزیزم ،نه من زرنگ نیستم یکم اعتماو به نفسم زیادی بالاست گمونم😅😅 از من میشنوی سومی رو بیار ،من همیشه میگفتم دوتا کافیه ولی نمیدونم چرا سنم که داره میره بالا احساس میکنم اشتباه میکردم آدم‌باید دور سفره اش شلوغ باشه که دلش قرص باشه و امید به زندگی داشته باشه

درسته میشه، روزی شونم میاد ،خدا براتون بهترین چیز ها رو در نظر داره، همین بچه ها بزرگ میشن، کمک بالت ...

فداتشم خودم خواهر ندارم خدا لطف بزرگی کرد جای خالی خواهرمو با دو فرشته پر کرد 

نمیدونم، شاید سخت باشه، ولی خدا بزرگه، بازم بسته به شرایط تفکر ادم عوض میشه، حق با شما هم هست

اینم فکر کن اونا بزرگ میشن ، همه چیز میخوان نداشته باشی قورتت میدن و توقع دارن عُر میزنن 

پسر دوستم کلاس ششم اینقدر غُر میزنه به دوستم که دیگه خسته شده همه چیز میخاد ،،گوشی و پلستی شن و... اینم وضعشون معمولی 

عزیزمی ،ماشاالله به جونت عزیزم ،نه من زرنگ نیستم یکم اعتماو به نفسم زیادی بالاست گمونم😅😅 از من میش ...

الهی همیشه کنار خانواده و بچه هات دلت شاد و لبت خندون دور هم باشین 

وضع مالیتونم حتما خوبه