2777
2789

تاپیک یکی از کاربرا رو دیدم چن بار زده بود تو سر خواهرش ب هر دلیلی کاری ندارم.. ما یکی از همسایه هامون معلمش وقتی پسربچه بوده زده بود تو سرش کور شده بود و الانم تقریبا 40 سالش میشه شایدم بیشتر بعد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیا فکر می کنن کتک آسیب جسمی نداره ،آسیب روان رو که که هیچ ، اصلا قبول ندارن . 

یه بار اگر به اورژانس بیمارستان ها یا بخش کودکان برید و با کارکنای اونجا صحبت کنید متوجه میشید چقدر بچه هر سال بخاطر خشونت فیزیکی دچار آسیب های جدی جسمی شدن یا حتی مردن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
زن داداش من باخواهرم سربچه هاشون دعواشون شده بود وای دوزن چهل وپنج ساله با زن پنجاه ساله خجالت هم نم ...

بعضیا عقیده شون اینه باید از بچه دفاع کنی بعضیام میگن قهر و آشتی بچه ها ارزش نداره و فلان

با زدن بچه مخالفم اما بعصی بچه ها واقعا فضول و رو اعصابن هیچ کس درک نمیکنه اون مادر چی میکشه از دست ...

باید تربیت بشه دیگه بچه ها وقتی ب دنیا میانن اصلا نه چیزی نیدونن نه یاد گرفتن یعنی همه کی صفرر و خالی از هر چیزی.. همه چیو از اطراف یاد میگیرن

دیگه حالا خواهر بعضیا ذهنشون میرضه یکی از دوستان میگفت بچه باید کتک بخوره تا یاد بگیرهدحرف گوش کنه

خوب حتما خدا بهش زبون نداده

وگرنه دیگه خیلی دید با حرف نمیشه ، داد بزنه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.