الهی همیشه کنار خانواده و بچه هات دلت شاد و لبت خندون دور هم باشین وضع مالیتونم حتما خوبه
قربونت عزیزم همچنین ،خوب که چی بگم والا ،ما شاکریم ،انقدری هست که دستمون جلو کسی دراز نباشه ،مگه میشه تو این دور و زمونه کس یبگه مشکل اقتصادی ندارم ،ولی بازم الحمدلله 🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوردم دیدم خودااااااا چ نازه.. گفتم حتما یکی دیگه میارم. الان دو سال و نیمشه دهنم سرویسه میگم چ غلطی کردم🫥 ولی تو فکرم هست یکی دیگه بیارم🫣
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
عزیزمی ،ماشاالله به جونت عزیزم ،نه من زرنگ نیستم یکم اعتماو به نفسم زیادی بالاست گمونم😅😅 از من میش ...
واقعا راست میگید، من از اطرافیانم خیلی شنیدم، میگن که،آدم تا سنش پایینه ،میگه یکی دوتا بسه، سنش بالاتر که میزره، میفهمه اشتباه کرده، به خاطره همینم دوس دارن سه تا بیشتر باشن و سالم باشن
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵