2777
2789
عنوان

سه تا بچه چطوره از تجربه هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 133 پست
منم قبل بچه م میگفتم من 3 تا میارم الان با اینکه بچه م آرومه میگم غلط کنم دیگه حتی بهش فکر کنم😁

بنظرت بارداری سختتره یابچه داری؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل بچه م میگفتم من 3 تا میارم الان با اینکه بچه م آرومه میگم غلط کنم دیگه حتی بهش فکر کنم😁

بنظرت بارداری سختتره یا بچه داری

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

اگه میخوای باید زود بفکر بیفتی امروز یه خانومه تو بیمارستان بود سی سالش بود سه تا بچه داشت

منم ۳۰ سالمه ۳ تا طوطی دارم 🤣 خوب مامانم نیست  ک غر بزنه هم سنای تو فلان قد بچه دارن تو پرنده بازی میکنی 🤣

دوتاش که عالیه شکر حدا ، باید ببینم سومی به دنیا بیاد چجوری میشه ، داریم برای اومدنش لحظه هارو بااون دوتا وروجک میشماریم 😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
پروسه سنگین و سختیه ،ولی فکر کنم به حس مادری بیارزه

خب یک روز دوروز نیس ۹ ماهه 

من ادم غرغرویی نیستما ولی کلا خسته کنندس فکر نمیکردم اینطوری باشه 

نه تروخدا ،چند تا دیگه بیار، شاید یکی از بچه هات وقتی توی بغل مادرشون بزرگ بشن و توی یه خانواده خوب ،دنیایی رو ممکنه تغییر بدن

اینو راست میگی فکر بزرگیشون رو نکردم، خدا برات نگهشون داره، ولی دعواشونم میتونه با حال باشه ها....

اصلا باحال نیس

بچه های الان یا انتطار دارن باهاسون بازی کنی یا گوشی بدی دستشون

بعد همیشه ک سرحال نیستی خسته میشی

گوشیم عوارض خودشو داره

ی یکی میدی اون یکی دعوا میکنه

امکانات رفاهی مملکتم ک صفر

پارک دم خونمون هیچی نداره

بچه هم ک کلی خرج داره میبریش بیرون حالا فکر کن وضع نا خوبه اونی ک نداره چ کنه

نگم برات از درس خوندنش 

الان معلما انگار ب مادرا تکلیف میدن 🤕

جای مامانم میگم ک چهار تا بچه داره:دیوووونممممم کردن خداااااااا عجب غلطی کردمممممم

😂 حس کردم متنت صدا داره ،

والی باور کن به زبون میگه، ولی به دل نیست،شاید اگه میتونست دوتا دیگه میاورد