2777
2789
عنوان

هیچ وقت تو دعوا و کتک تو سر بچه ها نزنین چون

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 36 پست
همین دیگه حالا چ لزومی داره بیوفتن ب جون هم

به نظرم از اوووول تربیت اون خاندان مشکل داشته 

وگرنه من تو کل فامیلمون ندیدم کسی بچه رو بزنه

بدترینش زن عموم بود که درو قفل میکرد روی بچه تا ادب بشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا آسیب روحی رو کسی نمیبینه و توجهی بهش نمیشه ولی سنگین تر از جسمیه

تعداد بچه هایی که از خشونت والدین آسیب جسمی میبینن هم از چیزی که فکر میکنیم خیلی بیشتره . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
به نظرم از اوووول تربیت اون خاندان مشکل داشته وگرنه من تو کل فامیلمون ندیدم کسی بچه رو بزنهبدترینش ز ...

من معلم راهنمایی واقعا دوسش داشتم اصلا ی مادر و معلم ب تمام معنا بود میگفت من تا حالا نه بچه هامو کتک زدم نه صدامو بالا بردم حالا هر دوتاشون دانشجوی پزشکی باادب موفق 

من معلم راهنمایی واقعا دوسش داشتم اصلا ی مادر و معلم ب تمام معنا بود میگفت من تا حالا نه بچه هامو کت ...

تربیت ِ اشتباه ، نسل های بعدی رو هم تباه می‌کنه 

نمونه هاش تو همین سایت هست

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
دیگه فرصت بوده خالی شن تا تنور گرم بوده نونو چسبوندن 😂

همین دیگه وقتی مارفتیم جداشون کردیم زن داداشم موهاشو کنده شده بود خواهرم هم لباسشو کنده شده بود دیگه ازخجالت همو دراومدن

ما مثل سگ کتک خوردیم از بچگی تا الان خدا خیلی دوسم داشته پس 😅😓

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

😂😂خدا رو شکر تو سرمون خیلی نمیزدن

منو زدن اینقدر زدن این چند سال اخیر 

خدایا دمت گرم 🤣

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚