یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه فکر درستی، منم میگم گناه دارن یه بچه باشن، الان خودم برای خواهر کوچکترم با اینکه گاهی دعوا میکنیم، ولی مثل یه مادر دوم براش و عاشق این حسم، هیچ وقت این رو توی روش نگفتم.....
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
حالا شما یه دونه بیار بعد درمورد دومی و سومی نظر بده
همون
نه ماه بارداری و بعدش شیردهی و دخالتای مادرشوهر در مورد بچه دلری و افسردگی بعد زایمان و پوشک و .... اینا رو بچشی میگی من دیگه غلط بکنم، حالا کولیک و صدتا بدبختی دیگه رو نگفتم🤣