2777
2789
عنوان

چپ دست بودن انقدر عجیبه❓😐😐😐

2427 بازدید | 72 پست

امروز پسرمو برای سنجش کلاس اول برده بودم

اول ک پیش پدیرش رفتیم ازم پرسید راست دسته دیگه؟گفتم ن چپ دست

بعد پیرمو صدا زد ازش پرسید غذا بخای بخوری قاشقو کدوم دستت میگیری؟ گفت چپ

گفت نشون بده 

باز گفت مسواک با کدوم دستت میگیری؟

بعد چندتا اتاق رفتیم من جلوی در بودم .یه لگو داد به پسرم گفت شکلی که من درست کردم درست کن.

تا اوم  لگو رو برداره گفت چرا با اون دستت گرفتی؟! پسرم گفت با کدوم بگیرم پس😐🤣

بعد منو صدا زد گفت چپ دسته؟گفتم اره

گفت تو خانواده چپ دست دارین؟گفتم بله داداشمم چپ دسته

برام سواله انقدر عجیبه؟؟؟!!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چپ دستم پسرمم یک سالشه احساس میکنم اینم چپ دست اره منم میگم چپ دستم همه میگن جدییی 😐😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

میخوان بدونن واقعا چپ دست هست یا نه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

دختر منم چپ دسته براش زده راست. من حالم خوب نبود با باباش رفته

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
میخوان بدونن واقعا چپ دست هست یا نه

مگه تمارض هم میکنن که چپ دستن 

مگه امتیاز خاصی داره چپ دست بودن🤔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
منم چپ دستم پسرمم یک سالشه احساس میکنم اینم چپ دست اره منم میگم چپ دستم همه میگن جدییی 😐😂

واقعا نمیدونم چ چیز پیچیده ایه مگه؟🤦‍♀️😂

اتفاقا شنیدم چپ دست ها نیمکره ی چپشون فعالتره و باهوش ترن😁

پسر من از شش ماهگی عادت کرد انگشت شستش رو میمکید. اتفاقا از اون موقع انگشت چپشو میخورد🤣🤣🤣