دختر خاله احمقم با یه پسری رل زده پسره خیلی خرجش کرده اندازه بیست ملیون بعد ب دختر خالم گفته بیا بریم خونه ما تو پارک اگ بریم گشت میریزه مارو میگیره ب فکر آبروتم تو ماشین هم گشت میبینه دختر خاله منم بش گفته تو هوسباز پسره کلی عصبی شده حالا دختر خاله من رفت خونشون پسره هم کلی احترام ناهار و پذیرایی و کادو ولی میگ کاری ب مرگ بابام باهام نکرد منم میگم عزیزم من میدونم کاری نکرد ولی آخه کسی میاد قول ازدواج بده که اصلا این حرف رو بتو نزده تو باید معلوم کنی کجا بری حالا کدوم حق داره؟
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
به هیچ وجه نباید می رفت...اگه طرف آدم کش بود چی؟اگه طرف قاچاقچی انسان بود چی؟هر چقدر هم بگی که باهاش رفته بیرون و میشناسدش...واقعا چطوری اعتماد میکنید؟
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲