2777
2789

من ی ارایشگاه رفتم قبلا ب عنوان همراه ارایشم کرد 1800 گرفت

و واااااقعا راضی بودم

الان عقد خودمه🫠

رفتم گفت ارایش عقدیت میکنم 5 تومن ولی همه چیزام مارکه و خوبه فرق داره با اون

الان خواهر نامزدم زنگ زده میگه نه ارایشگرت بدرد نمیخوره زورم میاد این میخواد ازت 5 تومن بگیره

لااقل اگه فلانی و فلانی بودن اشکالی نداشت ولی اونام اینقدر نمیگیرن

گفتم من زنگ زدم یکیش گفت 6 تومن 

گفت نخیر اون وسایل داره مثل این نیس 

عروس فلانی میخواد بره پیش فلانی بهش گفته 3 تومن

جدی این قیمت زیاده؟

همون دختر خوشگله😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ میلیون آخر شب بشوری بره فاضلاب؟ خوبه والا

انگار فقط ۲۰۰ تومن ویزیت دکتر خار توی چشم مردمه

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
به حرفش توجه نکنننن شب خودته هر جا دوست داری برو

خودمم همینو میگم 

من پوستم حساسه

هر کسی نمیتونه خوب درش بیاره واقعا نمیخوام تو یکی از مهم ترین شبای زندگیم ریسک کنم🫠

همون دختر خوشگله😎😂

زورم میاد خودش برا عروسی داداشش 8 تومن داده بود ارایشگاه!الان زنگ زده ب من میگه نه بهت زیاد گفته

مگه تو نگفتی می‌خوام جدا بشم ؟ فک کنم همین چند روز پیش تاپیک زدی می‌خوام جدا بشم 

سرت تو زندگی خودت باشه 

اولش اینه خدا اخرشو بخیر کنه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

اصلا رو نکن تا لحظه اخر 

خواهرشوهر من رفته بود به ارایشگرم گفته بود زیادهزینه نشه ولی خودشvipگرفته بود از قضا منشی ارایشگرم رفیق فابم بود بهم لو داد😂😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

من خودم سر عروسیم یک سال دنبال سالن خوب گشتم

چقدر بازدید عروس رفتم تا مطمئن شدم اخرش هم خداروشکر راضی بودم

و اینم بگم تمام اینارو تنها رفتم

خودم حق دخالت به کسی ندادم 

ی پیشنهادات مزخرفی میدادن من ک گوش ندادم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چ گرون میگیره

من خودم حاضر نیستم همچین پولی بدم

من رفتم برا پلاتینه موهام. اولسن جا گفت ۵ تمن. گشتم ی جا ۱/۵ برام زد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

غلط کرده عقد توعه تو تصمیم میگیری

برای اینم شده برو همونجا نذار از همین اول زندگی به جات تصمیم بگیره 

وگرنه فتنه زندگیت میشه بگو پولشو تو مگه میدی که زورت میاد

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منی