2777
2789
عنوان

چپ دست بودن انقدر عجیبه❓😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 72 پست
بنظرم این همه امتحان سوال واجب نبودهبچه منم چپهاک اینا رو بپرسن مطمعنم میکه راست وقتی خانم بکه با او ...

عزیزم بهش یاد بده تحت تاثیر حرفای دیگران از موضع خودش پایین نیاد

نه تو این مورد کوچیک.کلا هرچیزی

سلام گلم خوبی پسر گلت خوبه سنجش پسرت دیگه چه چیزایی رو ازش پرسیدن میشه جواب بدی دخترم ۷ ام نوبتشه ر ...

سلام عزیزم ممنونم از محبتت عزیزم

من اون هفته رفتم کافی نت برام ثبت نام کرد. خودم هرچی زدم نتونستم تو سایت وارد بشم

تازه برای شنبه نوبت داده بود ولی نوبت ازمایش همسرم بود خودم گفتم عقبتر بندازه

راستش دو سه تا اتاق رفت. اولیش یه اقاعه بود هدفون گذاشت توی گوشش میگفت از کدوم گوشت صدا میاد.(شنوایی سنجی)

بعد بیناییشو چک کرد با همون تابلوها ک جهت داره

باز رفتیم یه اتاق دیگه من نمیدیدم پیدا نبود ولی صداشو میشنیدم.بهشت میگفت دست راستتو ببر بالا و نمیدونم پاتو این حالتی کن و..دیگه لی لی رفت و اینا. اینجا فک کنم حرکاتشو اینارو میسنجید

باز گفت برید فلان اتاق.اینجا هوشش رو میسنجیدن.یه ربع بیست دقیقه داخل بود و بهیچ وجه اجازه نمیداد در باز بمونه.

فقط من یکم سرمو گذاشتم رو در شنیدم چی میگه🤦‍♀️🤣

داشت میگفت چندتا انگشت داری و نمیدونم چشم چپت کدومه و...

بعد اینجا بنا بر اینکه پیش و مهد رفته یا نه سوال میپرسید. به پسرم داشت میکفت شماره هارو بشمار تا ۱۰ و..

گلا چیز سختی نیست راحت بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان راستی یه اتاقم رفت وقتی اومد گفتم چیکار کردی؟

گفت با خونه سازی یه شکلی درست کرده بمنم گفته عین اینو بساز

کف زمینشم دایره های رنگارنگ بود گفت میگفته مثلا از دایره ی زرد بپر رو بنفش و...

چیز خاصی نبود راحته

بعد اخرش یه نامه داد گفت برو خانه سلامت واکسنش رو بزن.

جواب سنجشش هم گفت یکماه دیگه تو سایت ببین

سلام عزیزم ممنونم از محبتت عزیزممن اون هفته رفتم کافی نت برام ثبت نام کرد. خودم هرچی زدم نتونستم تو ...

خدا حفظش کنه گل پسرت رو  و همچنین سلامتی کامل به همسر عزیزت رو بده  🤲 ممنون که جواب دادید 🙏🙏🌹🌹

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید
سلام گلم خوبی پسر گلت خوبه سنجش پسرت دیگه چه چیزایی رو ازش پرسیدن میشه جواب بدی دخترم ۷ ام نوبتشه ر ...

راستی عزیزم اونایی ک تو سایت ثبت نام کرده بودن گفت باید از اون برگه ای ک ثبت نام کردین باید پرینت بگیرین.

و شناسنامه بچه هم حتما همراهت باشه

راستی عزیزم اونایی ک تو سایت ثبت نام کرده بودن گفت باید از اون برگه ای ک ثبت نام کردین باید پرینت بگ ...

خیلی ممنون بابت راهنمایی🙏🙏

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید
زنده باشی عزیزم💖خدا گل دختر خودتم حفظ کنه💖💖💖

مرسی عزیزم 🙏🌷در پناه حق سلامت باشید 

بیشتر ببینید

ما هم تو خانواده چپ دست داریم‌ . مادرم برادرم و آخری فعلا پسر کوچیک من الان کلاس اوله من پسر بزرگم راست دست و خیلی باهوشه فرقی نداره به نظرم تو هوش حالا یه نیمکرشون فعالتره وگرنه از بهره هوشی که بالاتر باشن من حداقل چیزی ندیدم داداشم هم خیلی معمولی بود فقط تو مدرسه گفتم که لازمه صندلی جدا بذارن موقع امتحانی چیزی 

الان رسیدگیشون بیشترهصندلی چپ دست زیاد میزارن

منم دست چپم همیشه سر آزمونا دنبال صندلی دست چپ بودم و هستم تو ازمونایی مثل کنکور و اینا از قبل گذاشتن ولی تو مدرسه واقعا ادم خسته میشه چون قحطیه صندلی دست چپه🤣