2777
2789
عنوان

چپ دست بودن انقدر عجیبه❓😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم چپ‌دسته خواهر زده هام هم همینطور

البته پدرش هم اویل چپ دست بوده الان با هر دو دستش کار میکنه...حالا چرا عجیب بوده؟ 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خیلی سخته برات ؟من دلم برای دخترم میسوزه حس می کنم قراره خیلی اذیت شه

نه بابا اصلا اذیتی نداره همونطور ک شما با دست است راحتی ماهم با چپ خیالت راحت باشه

لطفا با عقاید من کاری نداشته باشید

۳ تا اتاق رفتیم هر ۳ تاشم تعجب میکردن 😐😐🤣🤣یه اتاق لی لی میکرد.پسرم با پای چپش لی لی کرد.بهش گفت ...

دختر منم چپ دسته اما عادی بود سنجشش

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

خیلی عجیبه وقتی میدم اون یکی دستم مثل عقب مونده ها میمونم انگار مغزم فرمان نمیده به عضلات درست بنویسم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
دختر منم چپ‌دسته خواهر زده هام هم همینطورالبته پدرش هم اویل چپ دست بوده الان با هر دو دستش کار میکنه ...

من واقعا خودمم نمیدونم

واقعا برام سوال شد چرا اصرار داشتن ببینن من راست میگم یا دروغ